:: Perfect stramb -2

Titlu: Perfect stramb -2
Autor:: http://simioncristian.wordpress.com/
Articol: În casa de alături era gălăgie mare. Vasilică, amantul oficial al Lenuţei, o bătea iar. De când acesta îşi transformase parterul casei în cârciumă, Marcel nu mai avea zile liniştite. Începuse să-l viseze şi noaptea. Nu-i mai ajungea să-l privească de la mansarda impunătoarei sale case, începuse să-l urmărească cu binoclul. În liniştea dimineţii se auzea clar şi până departe fiecare sughiţ al femeii.

- Ioana, trezeşte-te şi dă-mi binoclul de sub pernă! Hai repede, sau am să-i urmez exemplul lui Vasilică…

- Ce-i? Ce-i? Ce s-a întâmplat? –întreabă femeia somnoroasă.

- Vecinul nostru… îi arde iar Lenuţei nişte calorii. După cât de tare ţipă cred că nu prea ţine la efort…

- Ei, ia mai dă-i naiba şi lasă-mă să dorm! Nişte tâmpiţi amândoi! El un dobitoc fără minte şi ea o toantă care suportă chelfăneala! –zice femeia căscând.

- Şi ne mai fac şi concurenţă neloială! La cârciumă vreau să zic… În loc să fugă mâncând pamântul, clientii se adună la ei după fiecare păruială şi se uită ca la urs. Iar băutura curge ca la gârlă!

Bărbatul se apropie şi mai tare de fereastră şi printre jaluzele duce binoclul la ochi. Inima îi bate cu putere iar degetele îi tremură pe rotiţa ce reglează lentilele. O broboană de sudoare i se prelinge pe frunte. Deodată Marcel sare ca ars!

- Gata, am găsit! Nu mai stăm cu mâinile în sân! Le facem şi noi concurenţă! Ioana pregăteşte-te… de mâine am să te bat zilnic!
--
Visitor Ip: 188.26.63.193

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu