:: Ionut Marin

Titlu: Ionut Marin
Autor:: Ionut Marin - http://ionut-marin-imobiliare.blogspot.com/
Articol: Pe 18 martie, o simpla coincidenta cu greva de la metrou.......va fi lansat SUV-ul romanesc..................................................................................pauza e pentru ca, acum rad cu lacrimi.
SA FIM SERIOSI......SUV la 1,6 cu 100 cp - pai sunt masini din clasa mica cu motorizari mai "curajoase", dar fiind criza deja conteaza diversitatea si economia, indiferent de riscul de a cadea in ridicol.
Nu are importanta ca arata , sa zicem ok pt segmentul caruia se adreseaza, dar.....e ca si cum ai pune o caroserie de ferrari cu motor de trabant si ti-ar fi rusine sa stai langa un logan la intersectie.

Chiar credeti ca va avea succes la noi ? (nu vb afara pentru ca acolo, oferta se loveste de alta mentalitate in ce priveste autoturismul)
--
Visitor Ip: 83.166.209.20

Un comentariu:

  1. Ionuţule, exagerezi mult. Maşina, nu-mi place deloc cum arată. Din punctu' meu de vedere, e urâtă cu spume. Dar, asta nu inseamnă că, având motorizările pe care le are; 1,6 (16v) de 110 CP, 1,5 dCI de 85, respectiv 105 CP sunt destul de bunicele pentru un automibil a carui masă proprie maximă atinge 1280 de kg. Comparativ, Hyundai Tucson (al cărui succes pe piaţa SUV-urilor nu poţi să-l conteşti), la o masă proprie de 1600 de kg, are o motorizare de 140 de CP (pe un motor de 2 litri ce-i drept). Trage tu concluziile.

    RăspundețiȘtergere