:: Imi place sa fiu femeie - avanpremiera la 8 Martie

Titlu: Imi place sa fiu femeie - avanpremiera la 8 Martie
Autor:: http://www.noapteaiguanei.ro
Articol: Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie!

Se spune că o femeie trebuie să ştie că, dacă cineva nu o iubeşte aşa cum doreşte ea, nu înseamnă că acel cineva nu o iubeşte, şi că sunt oameni care iubesc, dar nu ştiu să o arate… Trebuie să ierte, chiar dacă doare. Câteodată, unele iartă şi mâna care le loveşte (pe acestea nu le înţeleg, sincer). De nenumărate multe ori plânge, dar de fiecare dată are puterea să o ia de la capăt.

Trebuie să fie mamă, să şteargă nasul, funduleţul şi să liniştească dacă apar vise urâte sau probleme în familie. Trebuie să îşi privească şi să îşi sărute copilaşul (şi de multe ori şi soţul) în somn. Trebuie să ierte dacă i se uită ziua de naştere şi dacă florile au rămas o amintire. Trebuie să fie feminină, să miroasă frumos, chiar dacă a gătit o zi întreagă şi copilul a avut febră sau a fost agitat.

Trebuie să aibă răbdare şi să nu fie niciodată supărată sau nervoasă. Trebuie să fie îngrijită, să aibă un corp de adolescentă, chiar dacă anii trec şi pentru ea. Trebuie să fie fidelă, chiar dacă el uită să mai treacă pe acasă iar vorba bună e o amintire pentru ea. Trebuie să fie femeie de carieră, dar şi "de casă" – să aibă o activitate profitabilă, dar să ajungă devreme. Dar dacă este femeie de carieră trebuie să se împace cu gândul că toţi în jur vor spune că un bărbat a "propulsat-o"…

Trebuie să ştie să "întreţină" o relaţie, să vină cu ceva nou mereu, să nu lase monotonia să se instaleze…
O vorbă spune că "femeia trebuie să fie gospodină în casă, doamnă pe stradă şi amantă în pat". Toate bune şi frumoase, corect, însă de multe ori, oricât şi-ar dori, există o limită. Mi se pare utopie. Nu există timpul fizic pentru a putea să îndeplinească toate "criteriile" – şi pentru a fi gospodină şi pentru a fi doamnă, e nevoie de mult prea mult timp – da, e posibil, cu condiţia să nu aibă serviciu, copil şi să aibă destui bani la dispoziţie. Cât despre ultima parte… e necesar să existe o anumită dispoziţie. O femeie "muncită" o zi întreagă sau care trăieşte în neajunsuri nu va mai avea nici un chef…

Îmi place să fiu femeie. Pentru că sunt mamă, pentru că pot să fiu romantică, pentru că pot lua eu multe hotărâri, pentru că ştiu să fiu naturală, pentru că pot fi blondă, şatenă, brunetă, roşcată atunci când îmi doresc. Mă bucur că sunt femeie şi nu aş schimba asta pentru nimic în lume.

P.S. Subiectul merită "atacat" şi de către bărbaţi doar ei ştiu exact cum TREBUIE să fie o femeie. V-ar plăcea, dragii mei, să fiţi femei? Măcar pentru o perioadă… ?
--
Visitor Ip: 95.76.228.242

2 comentarii:

  1. Sa le multumiti si femeilor DRESATE de Sefii Ritualurilor Sataniste in care popoare intregi sunt hranite cu zahar rafinat care este drog si cu multe substante cancerigene Euri ETC.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un la mulţi ani de 8 martie era suficient!

    RăspundețiȘtergere