:: Femeie de succes

Titlu: Femeie de succes
Autor:: http://www.noapteaiguanei.ro
Articol: Orice revistă deschid, orice emisiune pentru femei urmăresc, descopăr multe femei de succes! N-am nimic să le reproşez! Bravo lor! Sunt luptătoare, şi-au croit un drum pe care îl urmează, pun cariera pe primul plan şi… reuşesc! Felicitările mele!

Există ÎNSĂ o categorie de femei, al căror succes nu este tocmai rodul muncii lor. Sau… mă rog… depinde dacă anumite activităţi pot fi trecute la capitolul "muncă"… eu, una, nu le-am găsit în nomenclatorul meseriilor (şi ştiţi şi voi bine la ce mă refer…). Ei bine, ele sunt cele mai "mândre" de munca lor şi ele sunt cele care îşi permit să arunce cu noroi în celelalte… pentru că pentru ele, pe lumea asta sunt două categorii de femei: ELE şi CELELALTE… pe care le consideră… proaste… Da, îşi permit să le considere PROASTE!

ELE, unele fete de bani gata (de persoane publice, de multe ori), care bat toba sus şi tare că "numele tatălui meu nu a avut nici o influentă în cariera mea"… sau soţii ale unor oameni foarte bine plasaţi financiar… să fim serioşi… oricât de deştepte şi pline de iniţiativă ar fi, la 25 de ani nu cred că a reuşit nimeni să ajungă la "business-uri" cu cifre de afaceri ce numără multe zero-uri (în euro)… Au totuşi tupeul de a declara (parcă în a face în necaz altora!) că au pornit de la zero! Fără nici un ajutor! Ei bine, dacă aş putea să cunosc şi eu o astfel de femeie, sincer, m-aş pleca în faţa ei!

De ce le consideră PROASTE pe CELELALTE? Pentru că unele au absovit medicina şi profesează într-un amărât de cabinet ca medic de familie, sau pentru că au terminat ASE-ul şi îşi tocesc coatele şi mintea întocmind bilanţuri contabile şi stând la cozi spre a le depune la sfarşit de trimestru… Pentru că au optat pentru teatru şi acum se zbat să găsească câte un rol… vai mama lui în câte o reclamă pentru 100 euro, pentru că au avut talent la muzică, desen, balet, dans, dar, pentru că au înţeles că nu ar avea "loc" în lumea aceasta au preferat să îşi păstreze talentele doar pe post de hobby…

Se face o mare (diferenţă mediatizată cam prea mult!) între femeile care au reuşit să devină foarte bogate (prin metode nu tocmai ortodoxe) şi femeile care au succes obţinut prin muncă cinstită…

Eu le consider într-adevăr femei de succes pe cele care, urmând o cale în viaţă, au reuşit să îşi îndeplinească visul cinstit, fără compromisuri. Succesul e perceput de fiecare persoana in felul ei. Eu le consider femei împlinite pe cele ce au o meserie, o familie, prieteni, şi care sunt, într-adevăr fericite. Pe toate acestea le consider eu "de succes"!

Aştept şi eu să cunosc un exemplu de "femeie de succes" care a reuşit cu adevărat singură, până la 25 de ani să îşi merite acest titlu.
--
Visitor Ip: 95.76.228.242

Un comentariu:

  1. femeia de suuces este acea femeie sanatoasa la cap si la trup indiferent de contul din banca ....

    RăspundețiȘtergere