E bine, zici?



Asa. Deci, asta micu', ochelaristu', se lauda ca guvernu' condus de el a facut si-a dres. Cica prin 2009 a investit de s-a indoit din PIB pentru investitii. Iar anu' asta, in continuare, va face si va drege. Astfel incat recesiunea sa se incheie in Romanica. Si se mai lauda ca s'tem cu 2 procente sub media ratei somajului celorlalte tari din Uniunea Europeana. Eh, ce bucurie! Guvernu' merge bine, Boc e cel mai smecher, Romania iese (daca n-o fi iesit deja in viziunea mititelului) din criza anu' asta. Locuri de munca cacalau, someri din ce in ce mai putini. Ce sa mai! Romania merge bine! Toata lumea e fericita!

DAR...

... din ce in ce mai multe firme isi anunta falimentu' lasand fara locuri de munca din ce in ce mai multi oameni. Chiar si dintre angajatii ce-s "la stat", s-anunta ca vor fi lasati acasa. Evident, astfel, creste numaru' de someri. In Romania nu s-au realizat DECAT 42 de km de autostrada anu' trecut. Centura aia a Ploiestiului (de care zicea asta micu' ) inca nu-i gata 100%, intrucat la podu' ce-i fix la 200 de metri de blocu' meu se lucreaza in doru' lelii, spre deloc. Aia cu rabla ii o oportunitate tot mai buna pentru bisnitari si smenari. Pe la prima casa p-acolo auzisem de ceva magarii, dar le las balta p-alea. Care va sa zica, toate treburile astea se intampla in Romania, dar Boc se lauda ca a facut o treaba buna. Bun, nu cer sa fie totu' perfect dintr-o data, pentru ca nu se poate. Dar, parca, e mai mult decat potrivita sintagma "Gafa zilei" atribuita planului anticriza al lui Boc. Dar io-s baiat bun si-am sa stau cuminte sa astept sa vad ce se intampla pana la sfarsit de an. Cica anu' asta vom iesi din recesiune. Oare?

5 comentarii:

  1. Adelin,
    toate cele înşirate mai sus le numeşti "gafa zilei", nu crezi că eşti mult prea indulgent?

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi, am zis să fiu mai indulgent, s-o las mai moale cu cuvintele dure. Nu vreau să devin un Mircea Badea 2.

    RăspundețiȘtergere
  3. Adelin,
    mi-am propus să-ţi dau dreptate în tot ce pot susţine.
    Şi aici ai dreptate, VORBELE scrise sau spuse,dure sau călduţe, NU NE MAI AJUTĂ LA NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    Romania se duce catinel, catinel, pe apa sambetei!
    Vom trai si vom vedea.
    Asta mic, cu ochii dublati, joaca ce i se canta.
    Nici nu-i pasa ca este ridicol, isi face treaba bine, de teama de a nu incerca un zbor previzibil.
    Un mare spectacol de circ cu actori impostori, o regie rasuflata si un scenariu primit din vest.
    Paiatele isi fac rolul, boborul cauta surse, sanse, situatii de supravietuire.
    :))
    Aplaudati, spectacolul va fi foarte longeviv, mai mult decat ne va permite numarul zilelor noastre, din fericire sau... nefericire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iar noi, n-avem ce face. Suportăm...

    RăspundețiȘtergere