:: Ce se mai întâmplă prin blogosferă?

Titlu: Ce se mai întâmplă prin blogosferă?
Autor:: Gmx
Articol: Începând de azi putem să votăm blogurile înscrise la Roblogfest 2009. Am votat câteva deocamdată, dar mai urmează. Am observat că multe bloguri înscrise nu şi-au afişat bannerul pentru vot pe blog şi nu înţeleg de ce. Chinezu a anunţat că nu v-a participa cu blogul său la acest concurs dar a uitat să anunţe organizatorii de intenţia sa. Aşa că ..l-am votat!!

Constantin Stanoiu, alias Nea Costache se pregăteşte de lansarea primului său roman O viaţă împreună care a prins viaţă pe blogul său. Felicitări şi..la cât mai multe!!

Blogul Stefa Media a fost închis de către Pahon Bogdan-Andrei. Din ce cauză? Aflaţi mai multe citind ultimul articol al lui. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat şi sper să revină.

Culoarea violet este la modă. Se foloseşte foarte mult pe pagini oficiale (am scris despre asta aici) dar şi pe bloguri. Cel mai controversat este blogul Elenei Udrea care de curând se mândreşte cu un nou look. Oare nu a aflat ministra că această culoare este folosită cu precădere de cei care nu îl înghit pe Băsescu? Nu a fost informată de consilierii săi că se apropie cu paşi repezi data de 2.04.2010 declarată oficial No Basescu day ?
--
Visitor Ip: 79.113.153.13

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu