Venim pe rand..dar,plecam pe sarite..

E cam trist in sufletul meu de-o vreme,am o problema de familie care ma obsedeaza,fratele sotului meu e foarte grav bolnav ,viata lui  va mai dura poate doar zile de acum ,cancer la ficat si stomac in metastaza.....e in Spania si medicii nu mai au ce sa-i faca...
O sa lipsesc o vreme de pe 100ro pentru ca pur si simplu  nu-mi vine sa mai scriu nimic...venim pe rand dar se pare ca plecam pe sarite...asa spunea un preot la ultima inmormantare la care am fost in toamna ,la unchiul sotului meu....natura nu iarta pe nimeni orice ar fi facut in viata lui acel om...se sting sub ochii nostri neputinciosi,caci ce putem spune decat ca doar El stie cat e de scurt sau lung  drumul nostru pe pamant...:(
pentru unii  la cotitura e deja sfarsitul...

sursa foto:ghiocel07.wordpress.com/.../

23 de comentarii:

  1. Sa ai grija de tine, Tasha..te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc numai bine Tasha, multa speranta si liniste sufleteasca, chiar daca situatia este de asa natura. Sunt alaturi de tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare dintre noi am trecut si vom trece prin astfel de situatii nefericite! Cum si grosso modo a spus, si eu sunt alaturi de tine!
    Iti trimit virtual un crampei de fericire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Te port în suflet permanent. Gândurile mele vor fi cu tine.
    Zile pline de linişte şi sănătate maximă!

    Te îmbrăţişez cu toată dragostea, draga mea dragă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tasha, scumpa mea, Dumnezeu sa va ajute tuturor, sa va intareasca. Iar noi, care te-am indragit de mult, suntem alaturi de tine. Sanatate si putere, imbratisari si din partea mea, si, mai ales, revenire - cand te vei linisti - in mijlocul nostru........

    RăspundețiȘtergere
  6. @adniana,multumesc mult,nu credeam ca-i atat de grav,zilele trecute insa medicii au marturisit neputinta in fata bolii...
    @grosso modo,e greu sa ma linistesc mai ales ca aceasta boala a lovit si in sotul meu,imi trezeste amintiri si ma rascoleste.
    @ANKlina,multumesc mult,apreciez...
    @Geanina,si eu te port in minte tin mult la amandoi,va iubesc!
    @Cristiana,viata lui e masurata deja in zile,e greu sa stii asta si sa nu poti ajuta cu nimic...sunt bulversata pentru ca stiu ca cumnata mea va ajunge in situatia mea,si nu-i deloc usoara vaduvia mai ales cand ai si copii.
    Va multumesc ca ati raspuns cu vorbe calde,conteaza mult sa stii ca cineva este alaturi de tine.
    Voi reveni cand ma voi linisti...asta cu siguranta si nu uitati la vara va astept in Tara Oasului.

    RăspundețiȘtergere
  7. :( off tasha,imi pare rau.Nu iti face griji in privinta 100 Ro,concentreaza-te pe treburile mai importante,eu sper ca sa se intample ceva miracol,prin care sa se rezolve problema.Suntem cu voi,Dumnezeu sa va ajute.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aduna-ti puterile si ai sa reusesti sa treci peste! Suntem cu totii alaturi de tine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este Tasha, sufera cei care raman in urma celor plecati dintre noi, dar si cei care pleaca sufera din cauza durerii noastre. Ceea ce ar trebui sa stim este ca ei ne ajuta de dincolo de lumina unui singur soare...
    La vara voi fi in nord, ne vom vedea, cu ajutorul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Suntem cu sufletul alaturi de tine. O imbratisare mare.... si Dumnezeu sa va ajute.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt alturi de tine si multa multa liniste:)>:d< tare tare tare....:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi pare nespus de rau, draga Tasha... in fata mortii suntem toti neputinciosi.
    Fii puternica pentru ca stiu ca esti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Tasha, iti doresc sa reusesti sa treci peste toate problemele generate de astfel de evenimente. Sa reusesti sa treci cu bine peste aceasta problema. Cum zicea si alina, fi puternica !
    Gandeste-te ca poate pentru acel om e mai bine sa se duca, decat se se chinuie aici pe pamant, daca nu poate fi tratat.
    Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag, iti sunt alaturi. Nu-ti face griji pentru blog, avem noi grija de el, pana iti rezolvi tu problema.
    Ai grija de tine, si fi langa sotul tau, va avea nevoie de tine !!! Iti doresc multa liniste sufleteasca, si sa fi tare !!!!

    O imbratisare mare si din suflet, de aici de la Tg-Mures, sunt alaturi de tine, si suntem alaturi de tine daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva, te sprijinim si te ajutam cum putem, daca nu altfel, atunci macar sufleteste !!!!

    Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  14. 100Ro...asta este din pacate,nu prea mai este nimic de facut,oricum nu am chef de nimic....asteptam toti cu sufletul la gura voia Lui.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc mult yoursweetsacrifice ,apreciez!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cristiana,asa e,imi amintesc cand s-a stins sotul meu,avea o privire pe care n-am s-o pot uita niciodata,m-a rugat sa-l imbratisez ca moare,a fost constient pina in ultimul moment,si asa a si fost mi-a murit in brate dupa ce l-am sarutat....:(

    RăspundețiȘtergere
  17. Monica multumesc,stiu ca esti o fata inimoasa...

    RăspundețiȘtergere
  18. April,am primit imbratisarea ,si am simtit caldura voastra,multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  19. Alina,corect!stiu ca nu ne putem impotrivi...

    RăspundețiȘtergere
  20. Moartea il va elibera pe om! Sa ai grija de ai tai! Numa bine!

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga Tasha,
    imi pare rau pentru tine ca trebuie sa treci prin momente grele, sufleteste sunt alaturi de tine.
    Daca ne-am gindi ca moartea e o trecere in infinit, poate nu ne-ar durea asa tare, dar despartirea e dureroasa in toate situatiile.
    Te imbratisez cu drag!:(

    RăspundețiȘtergere
  22. Alexandru,sotul meu nu mai este de 4 ani...acum se pare ca i s-a facut dor de fratele lui...se vor intalni la ceruri in curand..

    RăspundețiȘtergere
  23. Mariana ,draga,asa este orice despartire e dureroasa,ne leaga amintiri,ei au fost familia mea,eu n-am avut rude aici in Romania,toti verisorii si unchii mei sunt in Rusia,neamurile le-am avut prin alinata si ne-am legat mult unii de altii.
    Te imbratisez si eu...

    RăspundețiȘtergere