:: O faptura noua

Titlu: O faptura noua
Autor:: Dorin
Articol: O faptura noua
„Caci, daca este cineva în Hristos, este o faptura (Sau: zidire.) noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi." 2 Corinteni 5: 17

Stiati ca fiecare dintre noi vom da socoteala într-o zi pentru viata noastra în fata Dumnezeului celui Sfînt? Da, lucrul acesta este adevarat si de aceea merita sa privesti la felul cum îti traiesti viata în mijlocul acestei lumi….

Evidenta lucrurilor din viata noastra si judecarea lor, sînt lucruri vitale pentru fiecare dintre noi. Fiecare angajat este evaluat asupra performantelor pe care le are în meseria lui. Fiecare echipa sportiva este evaluata în functie de performante, iar liderii tarii sînt judecati de electoratul care i-a ales. Acelasi lucru ti se aplica si tie, în calitatea ta de crestin.

Daca esti credincios, atunci ai primit o viata noua în Hristos. Acest lucru înseamna ca vei fi evaluat si recompensat pentru ceea ce ai facut cu noua viata primita de la Domnul.

Lucrul acesta înseamna ca ceea ce faci cu viata ta aici pe pamînt va avea repercusiuni asupra vietii vesnice. Asa ca în acesta zi as dori sa te întreb: ce faci cu viata primita de la Domnul Isus? Traiesti doar prin prisma placerilor zilnice sau traiesti pentru Dumnezeu?

Cum te folosesti de darurile spirituale pe care ti le-a dat Domnul? Îi slujesti Domnului cu ajutorul lor?

Ce faci cu talentele pe care Dumnezeu ti le-a încredintat ? Le folosesti pentru a-L slavi pe Dumnezeu si pentru a largi împaratia Sa? Sau le risipesti în scopuri personale?

Cere-i astazi lui Dumnezeu sa te ajute sa îti evaluezi viata noua primita de la El si modul în care o gestionezi. Daca raspunsul tau este pozitiv si pui toate darurile în slujba Lui, atunci lauda-L pe Domnul Dumnezeu. Dar daca nu poti spune lucrul acesta, atunci ma rog pentru tine ca sa începi chiar din aceasta zi sa îti folosesti darurile în slujba Celui Preaînalt, aducînd glorie si slava Domnului Isus Hristos!

CEEA CE VEI FACE CU VIATA PRIMITA DE LA DOMNUL ISUS HRISTOS AICI PE PAMÎNT VA AVEA REPERCUSIUNI ASUPRA VIETII TALE VESNICE.
...de pe misiune.ro
--
Visitor Ip: 85.122.42.145

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu