:: Primii pasi spre …bucatarie!

Titlu: Primii pasi spre …bucatarie!
Autor:: http://simioncristian.wordpress.com/2009/05/
Articol: Nevasta-mea gateste foarte bine cand are chef. O mosteneste pe soacra-mea. In domeniul asta daca nu ai pedigree nu evoluezi prea mult si dupa un timp te lasi. Fiind fericit la capitolul asta, m-am gandit sa scriu un indrumar despre cum trebuiesc ajutate femeile sa evolueze in bucatarie.

Toate femeile au inclinatii culinare doar ca unele le descopera mai tarziu iar altele deloc. Asa ca e de datoria noastra sa le ajutam.

-Incercati sa atrageti consoarta cat mai mult in zona mai sus mentionata. Poate incepe prin a sterge geamurile la bucatarie, a matura dupa frigider, a spala vasele, sau ajutati-o sa faca orice activitate ce ajuta la acomodarea cu mediul de lucru.

-Odata atrasa acolo, faceti-o sa se simta confortabil (muzica in surdina, un pupic pe gat, dati-i ustensilele trebuincioase la indemana, samd).

-Indiferent de primele rezultate (care bineinteles vor fi catastrofale), laudati porcariile gatite si straduiti-va sa mancati cate ceva. Daca nu puteti prea mult, aruncati vina pe berea care v-a balonat.

-Cand a depasit stadiul de cartofi prajiti si oua ochiuri, cumparati o carte de bucate si obligatoriu rasfoiti-o impreuna. Altfel va trece direct la gatit desert si cauza este pierduta.

Pasii trebuiesc urmati musai in ordinea asta! Timpul mediu de consiliere este de cca. 2 luni. Probabilitate de reusita peste 50%.

Daca dupa 2 luni nu se vad rezultate notabile, va recomand sa va mutati cu socrii sau cu parintii (dupa caz).

Rabdare, rabdare, rabdare…si bafta!
--
Visitor Ip: 188.26.40.113

6 comentarii:

  1. Ce drăgălaşi pot fi bărbatii, când au un interes...ce şmecheri...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Mariana, nu e nimic rau in asta! ;) Pur si simplu starnim imaginatia...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu spun că ar fi rău, că nici cu femeile nu mi-e ruşine, şi noi suntem nişte şmechere...
    Vorba aceea că: "bărbatu-i capu', da femeia-i gâtul, şi-l suceşte cum vrea ea..."

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarata vorba! Oricum, mi se pare chiar amuzant. Desi, nu cred ca vor fi multi care vor avea nevoie de acest ghid, femeile sunt facute pentru a gati! (barbatii sunt cam neindemanatici)...
    Apropo, de ce nu ai incercat tu sa inveti sa gatesti?

    RăspundețiȘtergere
  5. de ce gatesc atunci (in general ma refer) femeile?:)

    RăspundețiȘtergere