:: Jefuieste tara si fugi !!!

Titlu: Jefuieste tara si fugi !!!
Autor:: Odorica Ion
Articol: Piticii nostrii conducatori, unul uitindu-se imprastiat si celalalt piticot....au pus la cale retragerea lor, in siguranta. Poate Boc cel mic, v-a ramine sa dea socoteala, dar ce sa faci cu el, cind vom fi vinduti ca slavii in lanturi?
Dar stiu ca ne-a procopsit cel de sus. I-a tunat si i-a adunat Doi excroci calare pe 22 milioane de prosti.Daca au vrut haos, anarhie in tara, le-a reusit de minune. Au zapacit tot poporul, salariatii, pensionarii si cei cu nervii tari s-au predat. Vorba aceea daca, nu reusesti sa-i distrugi, macar zapaceste-i sa, nu mai stie de ei. Asta pine ne facem noi mendrele linistiti.
Abia aseara la A.3 mi s-a confirmat ceea ce stiam si eu. Ca acesti infractori, pusi prin prostia noastra, la cirma tarii vor sa fure tot si apoi sa plece cu miliardele de euro, furate de la noi inclusiv din inrobirea tarii, pe o suta de ani la finantele lumii.
Asa s-au explicat minciunile care mai prostesc inca, o mare parte din popor.
Fiti atenti au toate butoanele in mina, jaful este generalizat, numai prostii dezbat la tv. consitutia, legile, principiile, binele poporului. Nu va lasati inselati.Numai un cretin mai poate crede ca, acesti criminali ai poporului nostru, ne vrea binele si nu dorm de grija noastra.
Au destul timp pina la alegerile viitoare 3 ani si 5 ani la presedentie, pentru a devaliza toata tara. Ei gindesc impereuna cu serviciile secrete, cum sa scape de minia poporului in siguranta si cu averea de miliarde de euro intacta. Ca si cei mai inversunati, dusmanii ai tari(cei mai rai dusmani sint conducatorii tarii), pirjolesc totul, lasind tara distrusa ca, de cea mai puternica, bomba atomica.
Nu va lasati prostiti. ACESTA ESTE ADEVARUL. FITI VIGILENTI !!!!(sloganul de la intrarea in U.M. unde am lucrat).
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Un comentariu:

  1. Domnuuuu.... Odorica!
    Incearca sa scrii "eScroci", in loc de "eXcroci", ca este mai aproape de limba romana :)))

    RăspundețiȘtergere