:: Congresul PSD a debutat cu scandal

Titlu: Congresul PSD a debutat cu scandal
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Articol: Congresul PSD, aşteptat cu sufletul la gură, precum Avatar-ul lui James Cameron, a debutat cu o păruială Pandelie – Vanghelie, sau Pandele – Vanghele, că nu mai ştiam la un moment dat cine-i unul, care-i altul. Un halimai de zile mari. De la comedia "Arunc-o pe mama din tren", nu am mai râs cu atâta poftă.
Când părea că totul se duce dracu, a intervenit Bunicuţa şi a pus lucrurile la punct. Ilici îşi trăieşte o nouă tinereţe. A pus, Tătucul, ordine în lucruri şi toată lumea s-a pupat. Am avut senzaţia că a fost o regie, special montată să-l revitalizeze pe Ion Iliescu, ce părea de ceară.
Radu Mazăre s-a retras. Miron Mitrea s-a retras. Ion Iliescu s-a retras şi el. Dar la discuţii cu copilaşii săi. Năstase făcut la prima tinereţe. Diaconescu la a doua. Victoraş Ponta făcut la… Când, dracu, l-am mai făcut şi pe ăsta? Am fost acasă la conceperea lui?
Discursul lui Diaconescu a fost unul patetic, emoţional. Mazăre a făcut samba din discurs. Ponta ne-a arăt că poţi fi bătrân şi la 40 de ani, dacă te bazezi pe gloabe ca să câştigi o cursă de trap. Mitrea a vorbit discuţii şi s-a retras în favoarea lui Ponta. (Mai sunteţi, mă, mulţi care vă retrageţi în favoarea "Micuţului Titulescu"?). A mai vorbit un tip, al cărui nume nu l-am reţinut. Am reţinut doar că pentru el Ion Iliescu este icoana sfântă pe care o pupă seara înainte de culcare.
In fine, uite-l şi pe Adrian Năstase vorbind. Ora 15:15. Bla, bla, bla. "Eu votez cu Victor Ponta". Normal. Ce altceva mai bun avea de făcut dacă tac-su Ion i-a atras atenţia că el, ca frate mai mare, trebuie să dea un iczemplu de fraternite, egalite şi liberte!
Să vedem ce va mai fi. Sper să fie la fel de şucar. Marean Vanghelie este încă în sală. Florentin Pandele şi el tot pe acolo. A, uite-l şi pe fostul deputat de Giurgiu, Niculae Bădălău, cercetat de DNA pentru nişte şmenuri cu terenuri. Nicule, fă-mi, bă, cu mâna. Niculeeee!, baga-mă în seamă şi pe mine, că sunt conjudeţean cu tine, băăăă! Ora 15.30.
--
Visitor Ip: 78.96.26.92

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu