:: ARAI si VAI de noi

Titlu: ARAI si VAI de noi
Autor:: Ionut Marin
Articol: S-a investit un nou presedinte in fruntea organizatiei Gluma - ARAI (Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare) ce se vrea organul in masura sa ....ORGAN...izeze piata Imobiliara autohtona. Acum e liniste....toata lumea aplauda, DE CE ?
Imi permit....impertinentza (venita din cunoasterea acestui domeniu si a jucatorilor care...se joaca) de a face niste afirmatii si a pune niste intrebari:
- Ce a facut ARAI atata timp ?
Raspuns - nimic, a incasat taxe lunare de membru a unor creduli si ignoranti care sperau, nefind capabili sa-si puna la treaba neuronii, sperau ca cineva ii poate indruma si le poate organiza activitatea.
- Cine face parte din conducerea ARAI ?
Raspuns - in legatura cu conducerea actuala evit sa ma pronunt !; In legatura cu vechile mintzi stralucite care au activat in organigrama ORGANULUI.....niste incompetentzi pusi in functii dupa "aranjamente grele", dupa negocieri asidue, dupa relatii conjugale..ahh...scuze relatii pretenare, dupa o presupusa si atat....experienta in domeniu care nu a lasat de dorit ci a lasat greatza, NISTE UNII pusi pe acolo de-a-mp...lea sa faca campanii de PR unor agentii sau altora - pusi cu scopul declarat sa nu lase nici un profesionist pe bune sa deschida cavitatea bucala si doamneee fereste sa spuna ceva inteligil sau care poate fi intradevar implementat intr-un mod realist, si nu idei si subiecte utopice care au guvernat pana acum acesta organizatie.

Imi permit pentru ca sursele mele sunt de incredere (oricine crede asta despre ale sale surse...logic...doohhh) - ca sa-mi si justific pertinentza - am lucrat strans cu ex-vicepresedintele ARAI (in functie o perioada destul de lunga), persoana care impreuna cu destul de multi alti profesionisti s-a aflat permanent in conflict cu ....CONDUCEREA, motiv si pt care a ramas Vice iar acum a renuntzat la "beneficii" din aceleasi motive.

Sa revin, actuala conducere nu-mi spune momentan nimic, repet - evit in a ma pronuntza - sper doar ca timpul sa dovedesca posibilitatea instalarii intr-o functie de conducere a unui profesionist si nu a unui avid dupa faima si cash. Sper ca, Clenciu sa poata dovedi si merita postul investit, sa poata tarnsforma GLUMA ARAI intr-un organism serios si capabil.

MULTA BAFTA !!!
--
Visitor Ip: 83.166.209.20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu