Muzica te inspiră


STILUL DE MUZICĂ PE CARE ÎL ASCULȚI TE DEFINEȘTE, TE REPREZINTĂ ȘI ÎȚI INFLUENȚEAZĂ VESTIMENTAȚIA

DE LA CALE DE RELAXARE LA FUGĂ DE REALITATE, muzica pe care o asculți te încadrează, inevitabil, într-un tipar. Regăsirea într-unul dintre genurile muzicale existente duce automat la o individualizare în societate, în funcție de acestea.
Astfel, dacă ești fan brit-pop, imaginează-ți că ești pe străzile Londrei, unde, automat, trebuie să adopți un look excentric, să asociezi texturi care aparent nu sînt acceptate împreună. Piesele vestimentare vintage sînt în mare vogă printre adepții brit-pop-ului, așa cum sînt și pălăriile masculine clasice.
Muzica are nu numai darul seducției, ci și al comunicării, iar melomanii sînt cei mai afectați de această seducție. Aceștia vor avea îmtotdeauna o ținută impecabilă, foarte elegantă, vor fi mereu atenți la detalii.
La polul opus se află ascultătorii de manele, o realitate muzicală și stilistică ce se cerea prezentată :). Vestimentația se bazează pe elemente-cheie ( bijuterii groase, aur, încălțăminte lucioase, talie joasă și topuri scurte ).
La adepții muzicii hip-hop, cu o tentă underground, primează o nonșalanță vestimentară asumată, uneori intenționat ostentativă.
Techno-house, punk sau rock, muzici de o noapte, presupun automat fie accesorii, fie detalii stridente. Obiecte vestimentare lucioase sau foarte colorate, punctate prin pietre sau paiete, obiecte metalice în forme diverse, de la ace de siguranță la piramide sau țepi metalici pe brățări sau curele. Cu cât mai vizibil, cu atât mai bine :).
Varietate și propuneri există. În final, decizia de a adera la unul dintre stiluri depinde de tine.

5 comentarii:

  1. eu ascult multe genuri de muzica....si totusi nu am vestimentatia cu stampila tiparului respectiv...deloc chiar:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Monica Olteanu
    Înțeleg ce vrei să spui și te cred pe cuvânt :)
    Dar, poate nu ai această ștampilă vestimentară tocmai datorită faptului că ești adepta unei game vaste de genuri muzicale. Dacă privim însă, persoanele care preferă un anumit gen muzical, refuzând să asculte și altceva decât foarte rar, vedem că vestimentația sa este influențată...adică nu am văzut niciodată un rocker să poarte cămașă și pantofi lucioși sau vreun manelist cu brățări ghimpate sau freză cu creastă :)
    poate greșesc, dar în viziunea mea există cam ceea ce am prezentat în articol

    RăspundețiȘtergere
  3. e ok....doar ca eu nu prea ii inteleg pe cei care asculta doar un gen de muzica....

    mint...ii inteleg pe manelisti...k aia is topiti oricum dupa ele.....:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Monica Olteanu
    :))...simte-te mândră că reușești să-i înțelegi, nu oricare putem >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Muzica este un mare dar pentru noi...eu nu m-as putea imagina fara muzica:D

    RăspundețiȘtergere