La multi ani Bianca!

In urma cu  28 de ani,eram  una din fericitele mamici,carora Mos Craciun le aduce daruri vii,mie mi-a adus-o pe Bianca-Larisa,era ca o papusa bruneta,galagioasa,de cum a vazut lumea si tare sprintena, a primit nota 10,la primul ei tipat,de a auzit-o si tatal ei,care statea pe hol cu sufletul la gura,ca tare si-ar mai fi dorit sa fie baietel,deh! asa sunt barbatii vor sa le duca numele mai departe unul dintre copii.Imi amintesc ca pe drumul spre spital am luat-o pe moasa mea preferata,cu care nascusem prima fetita,sotul meu  o tot lamurea"Te rog din suflet..fa ceva sa fie baiat..."...la care ea i-a raspuns:"Vasile,eu iau comenzi,dar din materialul clientului asa ca daca iese fata,sa nu fie cu reclamatii..."...hm!si cum se lauda el la toata lumea,mai ales la serviciu,ca o sa aiba baiat...si cand colo....a iesit fetita...dar nu s-a intristat prea tare,mai ales cand a vazut cat de frumusica este a zis"ptiu,ptiu,sa n-o deochi,da' frumoasa mai e"...iar cand colegii l-au intrebat dimineata"ei ce a nascut nevasta -ta?" ...le-a  raspuns:"o fetita...dar n-o dau pe 10 baieti!"....
Cand am adus-o acasa surioara ei,Roxana-Diana, avea un an si o luna,abia facea pasi,cand i-a aratat-o tatal ,ei primul ei  gest a fost sa-i duca degetul la ochi,sa vada daca e adevarata...ne-am speriat,i-am explicat ca-i surioara ei pe care a adus-o Mos Craciun pentru ca a fost cuminte...dar ca nu e voie inca sa se joace cu ea,doar s-o priveasca,pina mai creste mare ca ea...:)
Au crescut impreuna de altfel si la un moment dat ziceai ca-s gemene,doar  ca cea mai mare era putin mai inalta...in rest de departe erau usor  de confundat.
Astazi vreau sa-i doresc dragei mele fete,sa aiba parte de o zi frumoasa,sa fie sanatoasa, fericita,iubita si sa stie ca mama ei se gandeste cu mare drag la ea chiar daca este departe de ea....si-i spun:
La multi ani Bianca!:)
E primul Craciun cand nu sunt alaturi de tine....dar,te iubesc mult,nu uita!:)

12 comentarii:

  1. La multi ani Biancai! Sunt sigura ca te simte si te are alaturi chiar daca momentan sunteti la distanta. Le urez un Craciun frumos ambelor fete! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta! asa sa fie....pentru toata lumea,multumesc mult draga mea Oana,eu o sa-ti spun asa,daca imi dai voie,te simt mai aproape parca...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropos,credeam ca-s singura care mai bantui pe blog la ora asta,culmea!n-am somn...:) dar vad ca am pereche...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. A, da la ora asta sunt inca in forma. :)

    Chiar te rog sa imi spui Oana, multi bloggeri imi spun deja asa, cred ca nu mi-am ales un nick-name prea usor de folosit. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! O zi frumoasa, o fata frumoasa!...si o mama frumoasa!:)
    Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos ati scris despre ea! Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. @aalliinnaa,multumesc mult!fata e frumoassa,eu ...ce sa zic? la varsta mea pot fi frumoasa interior,sufleteste,exteriorul stii cum e...se mai duce cu vremea...imbatranim.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Iulia,stii cum se spune "orice cioara isi lauda puiul"dar acum scuzandu-mi-se lipsa de modestie fata e chiar frumoasa...si pot sa-ti spun ca sunt mandra de ea si din punct de vedere profesional,este consilier juridic la Consiliul Judetean la noi la SM...asta asa ca esti si tu satmareanca,de aceea iti
    spun...;)Ei si acum mai spun:lauda-te gura ca-ti dau prajitura!ca sa n-o faceti voi...!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa traiasca Bianca ta!
    Si tu si sa te bucuri de ea!

    RăspundețiȘtergere
  10. :) Foarte frumoasa povestire,ii doresc sa fie fericita si iubita.La multi ani Bianca!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dane,multumesc din suflet!sa te bucuri si tu de cei apropiati tie..:)

    RăspundețiȘtergere
  12. 100 Ro,multumesc pentru apreciere,tot ce vine din suflet nu poate sa fie decat frumos,eu asa spun...din suflet!:)
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere