Concert de Craciun - Cel Mai Frumos Colind

In pragul Craciunului, bineinteles ca evenimentele de sezon sunt nelipsite.

Celor care veti fi in Brasov in zilele de 21 si 23 decembrie, va adresez o invitatie la un concert de Craciun numit Cel Mai Frumos Colind.

Trupa locala PLAY va fi gazda acestui eveniment si membrii trupei m-au asigurat ca va fi, intr-adevar, cel mai frumos colind.

Programul este urmatorul: Luni - 21.12.2009 de la ora 12:00, iar miercuri 23.12.2009 vor fi doua sesiuni de concerte: 17:00 - 18:00 si 19:00 - 20:00. Acest eveniment va fi gazduit de sala Reduta din Brasov, strada Apollonia Hirscher, iar pretul unui bilet este de numai 10 lei si se pot achizitiona de la mine :) Bogdan - 0751356250.

3 comentarii:

  1. nemaipomenit, și iată cum amatorii sunt mai profesioniști decât profesioniștii. m-ați făcut să zâmbesc și să mă bâțâi într-o zi cam nașpa. sunt amatori domnii, nu? sper că nu am făcut o gafă. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt amatori... in ce priveste muzica si compozitiile muzicale. Sunt chiar dintre cei mai profesionisti! Videoclipul este facut "in gluma", cu bucurie si multa distractie... chiar anul trecut de Craciun... Merita sa cumperi acest album. Eu l-am luat anul trecut. Merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Cristi pentru raspunsul tau. Intr-adevar oamenii nu sunt deloc amatori si am avut placerea sa-i cunosc personal pe cativa dintre membrii trupei. Fiecare are ani de zile de cantat, in diverse trupe.

    Concertul se promite a fi unul extraordinar, asa cum spune si titlul concertului: Cel Mai Frumos Colind!

    Au mai ramas cateva bilete!
    Le mai puteti lua direct de la Reduta!

    RăspundețiȘtergere