:: TRIUNGHIULBERMUDELOR(II)

Titlu: TRIUNGHIULBERMUDELOR(II)
Autor:: http://ganduri-pentru-suflet.blogspot.com/
Articol: TRIUNGHIUL BERMUDELOR (II)
Cum am zis in prima postare despre Triunghiul Bermudelor am promis sa revin cu o continuare, este mult de zis despre acest taram misterios. Am sa continui de unde am ramas adica de la anul 1940.
-La sfarsitul lunii iulie 1944 avionului pilotat de Antoine de Saint-Exupery, plecat la de pe aerodromul din Corsica, intr-o misiune de cercetare care sa soldat cu disparitia pilotul si avionul care nu au fost regasiti niciodata. (Este adevarat de-a lungul anilor s-au gasit diverse motivatii acestei disparitii. Dar nici una dintre ele nu acopera complet toate aspectele curioase legate de ,,Cazul lui Saint-Exupery'')
-Incepe acum asa-numita perioada moderna'' a misterioaselor disparitii din Triunghiul Bermudelor si din alte parti ale lumii. Ea debuteaza cu celebrul ,,Zbor nr. 19'' din ziua de 5 decembrie 1945, la ora 14: 00 (ora locala), cinci avioane de tipul ,,Grumman Avengers - TBM'' FOTO decolat de la baza militara americana Fort Lauderdale din Florida.

-In ianuarie 1947, pe panta ghetarului Tahomsk, la 3500 m altitudine, se prabuseste bimotorul ,,C-46''. Pe capitonajul interior al avionului sunt gasite urme de sange ca marturii ale ingrozitoarei izbituri. Dar nu au fost gasite nicidecum trupurile celor 32 de pasageri ai avionului !

-In 1947, o superfortareata zburatoare S.U.A., dispare cu echipaj cu tot, fara sa lase urme, la 150 km de Bermude.

-La 31 ianuarie 1948, ora 1,00 noaptea, comandantul aeroportului din Bermude a dat alarma. Un avion de tipul Star-Tiger FOTO, cu 27 de pasageri la bord, care trebuia sa aterizeze in seara precedenta la ora 22: 30, a disparut la nord de Bermude.
-In martie 1948, faimosul jockeu american Al Snyder, pleaca la pescuit la Sandy Key, cu doi prieteni si nu s-a mai intors niciodata. O mie de oameni, o suta de ambarcatiuni, un dirijabil, un elicopter, participa zadarnic la cercetari. S-a promis o prima de 15000 de dolari celui care il va gasi morti sau vii.

CONTINUARE PE BLOG http://ganduri-pentru-suflet.blogspot.com/
--
Visitor Ip: 151.64.78.187

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu