:: Capra portocalie

Titlu: Capra portocalie
Autor:: http://sictireli.wordpress.com/
Articol: Am auzit astăzi o capra pedelista, senator sau aşa ceva, care argumenta în felul acesta necesitatea schimbării de urgenţă a lui Mircea Geoană din funcţia de Preşedinte al Senatului: "dacă într-o zi Geoană ar reprezenta în Senat 6 social-democraţi, ce afcem? îl ţinem în funcţie?".

Capra pedelistă nu pricepe că preşedintele Senatului, camerei Deputaţilro sau oricare alt preşedinte din România – inclusiv preşedinţii de asociaţie de bloc – nu reprezintă o majoritate sau o minoritate. Cu alte cuvinte, copitata pedelistă consideră că peşedintele Senatului trebuie să fie musai al unui grup anume, să reprezinte interesele grupului respectiv, să tragă spuza pe turta amicilor săi politici.

Uite cum gura căpriţei behăie adevăruri. Traian Băsescu nu este preşedintele TUTUROR românilor, ci doar al poporului portocaliu, al poporului pedelist.

Mergând pe logica pedelistei care stă in patru labe, dacă în curând în România se cărăbănesc, cu bocceluţa la spate, jumătate plus 1 din populaţia cu drept de vot, trebuie urgent să-l schimbăm din funcţie pe Traian Băsescu.

Dacă animalul pedelist ar fi citit regulentul Senatului ar fi aflat că acolo scrie că preşedintele se alege pe durata mandatului. Nu spune nimic de minoritate sau majoritate, pentru că există şi situaţii când preşedintele unei camere poate fi membru al unei minorităţi sau independent, dacă are susţinere.
--
Visitor Ip: 78.96.26.92

2 comentarii: