Valentine,Valentine ma faci sa scot banii de pe card!

Vine Valentine's Day si am promis ca am sa scriu despre asta.PFFF!Atatea cuvinte de scris!!!Am sa incerc sa fiu foarte foarte scurt.

Am vazut pe multe blog-uri cum  judeca Valentine's Day...ca e importata de la Americanoi,ca lor nu le place si asa mai departe.Eu cred ca lor nu le place pentru ca trebuie sa dea banii pe cadou,si cel mai rau este ca trebuie sa te si stresezi in cautarea cadoului,nici mie nu-mi place sa fac toate astea,dar eu nu inteleg un singur lucru din aceasta zi,de ce nu e mereu?Sunt de parere ca dragostea nu ar trebui sa fie sarbatorita intr-o zi anume,ci in fiecare zi.Sa iei o floare sau sa zici un "TE IUBESC" persoanei de langa tine nu poate fi asa greu...multi cred ca iti arati dragostea cumparand cadouri scumpe,ei bine eu nu sunt de aceeasi parere...tot ce conteaza este sa fi alaturi de persoana la care tii in  fiecare zi!

Care este parerea voastra despre ziua "speciala"?...apropo,poimaine am sa va fac o declaratie de dragoste !!!!!:)

Man Vs Woman

7 comentarii:

  1. trebuie scoasa ziua asta de la Romani.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu mi se pare grav,de acord cu tine! nu m-ar deranja chiar daca ar fi zilnic acest lucru...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. distrage atentia de la alte probleme......

    RăspundețiȘtergere
  4. nu e un argument bun:)

    cate probleme rezolvi pe zi?:D...probleme foarte importante ma refer.Daca o iei asa si serviciul iti distrage atentia de la alte probleme:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerea mea despre aceasta zi (ce scolastic suna! :) )este ca a devenit cel mai bun prilej pentru bisnitari sa faca bani pe spinarea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  6. Articol corect!:)
    Sa-i globalizam si noi cu martisorul, paparudele... :))

    Consumati, consumati, consumati! :)

    RăspundețiȘtergere