:: Top minciuni ne(vinovate) ale barbatilor pe care femeile le cred

Titlu: Top minciuni ne(vinovate) ale barbatilor pe care femeile le cred
Autor:: http://noapteaiguanei.wordpress.com
Articol: Doamnelor, domnilor, fara suparare, barbatii au talentul de a se folosi de cate o stratagema – ca sa nu-i spun minciuna (sau minciuna prin omisiune), inofensiva in cele mai multe cazuri, dar si "penala" in alte cazuri…Chiar daca cele mai multe dintre noi le stim minciunile, ei continua sa le foloseasca si mai sunt naive care le cred sau se prefac ca le cred…

Unele dintre cele mai "uzate" minciuni "bine gandite":

1. Sunt separat de sotie de cativa ani, locuim impreuna dar inca nu am terminat divortul. Avem si un copil si de aceea dureaza mai mult.

HA! E genul de minciuna pe care daca stimabila domnita o "banuieste" o poate verifica: el nu vrea sa fie sunat seara acasa (intotdeauna "fosta" este o scorpie din gura careia care nu te mai poate scoate, vrea liniste in casa), nu se pot intalni cu ea in week-enduri (de cele mai multe ori sustine ca are program cu copilul, ca merge in deplasare), acelasi lucru se intampla de sarbatori, prefera ca loc de intalnire spatii inchise, de el stabilite (unde stie ca nu poate fi vazut). Dragutelor, nici prin cap nu ii trece sa divorteze, dar cum altfel sa puna mana pe o fata care n-ar accepta sa se intalneasca cu un barbat casatorit?

2. De cateva zile incerc sa te sun

Dupa mai multe zile de "disparitie" , dupa ce ea si-a tocit degetele pe tastele telefonului si a aflat doar ca: „Abonatul nu se afla in raza de acoperire sau are telefonul inchis" raspunde, suparat foc spunanadu-i ca incearca de cateva zile sa o sune, dar nu a raspuns – verifica numarul si… stupoare… are o cifra gresita! Realitatea este ca nu este interesat si nu are bunul simt sa o spuna in fata.

3. As merge cu tine in vacanta, dar astept sa mi se plateasca o factura si pana atunci sunt falit…

Si, domnita, amorezata foc si plina de amabilitate ii propune sa plateasca ea. El sare ca ars si refuza: "niciodata nu mi-a platit o femeie concediul!" Apoi, dupa doar cateva secunde adauga, la fel de serios: "poate, daca vrei, cu titlu de imprumut, altfel nu accept". Bineinteles ca, in perspectiva unei vacante anulate, ea accepta. Concediu plin de surprize, de distractie si cheltuieli. Se mira cineva daca in ultima zi gaseste motiv de cearta? Nuuuu… cert este ca ea nu isi mai vede banii inapoi. A ramas, ce-i drept cu amintirea unei vacante… alaturi de un gigolo de doi bani.

4. Nu te grabesc, facem sex cand vei fi tu pregatita!

Cata amabilitate din partea gentlemanului… nu vrea sa profite de mademoisela! Adevarul e altul. Ce nu face omul pentru a face impresie buna, se abtine si o lasa pe ea sa creda ca detine controlul. Pana la urma ea se "simte prost" ca il face sa astepte atat… si se gandeste sa "se impiedice"…

5. Cine, aia? Este o nesuferita! Nimeni din grupul meu nu poate sa o inghita! Nici nu vor sa auda de ea!

Desi zile la rand iti vorbeste desprea "ea", cat de frumoasa, de desteapta, de descurcareata este si se vede de la o posta ca e innebunit de ea, nici un barbat nu ar recunoaste in fata partenerei ca nu ar zice "nu" daca s-ar ivi ocazia. Dar, daca partenera da semne ca ar "mirosi" ceva (Doamne, cat de repede simt femeile chestiile de genul asta, din instinct!) in clipa urmatoare trec in "aparare". Isi dau seama ca au "vorbit" cam mult si isi revizuiesc atitudinea. Dintr-o data, devine proasta, parasuta, increzuta, nesuferita…

6. Discutam alta data!

Este cea mai folosită minciuna pentru a încheia o ceartă. Bineînţeles că nu o să existe un "mai târziu". În traducere înseamnă – "Nu vreau sa discut despre asta!"

7. Sunt la o bere. Mai stau 15 minute si plec spre casa!

Intotdeauna, mai are de stat 15 minute din clipa in care suna ea. Oricand s-ar intampla asta. Nu va pleca niciodata in 15 minute. La urmatorul (urmatoarele) telefoane se va repeta raspunsul. Cat? Cat vrea el! Se simte bine si cu ea acasa, dar distractia cu baietii nu i-o pot da decat baietii…

Si ar mai fi…
--
Visitor Ip: 95.76.225.2

3 comentarii:

  1. Dar femeile cum mint? Au si ele o lista gata fabricata sau dau dovada de creativitate? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. dc crezi ca le credem?

    @Dan - suntem mereu cretive, pentru ca daca vine de o minciuna pe care le-am spsus o nu mai retinem si ii schimbam ipoteza:)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  3. Monica,
    Daaaa... sunt absolut convins ca ai dreptate. :)) Odata, candva, am sa postez un articol despre ce stiu femeile sa faca in relatia cu un barbat care le intereseaza.

    RăspundețiȘtergere