:: Stop, prostiei la televiziune !

Titlu: Stop, prostiei la televiziune !
Autor:: Odorica Ion
Articol: Cu toate ca-mi este sila sa ma uit, la emisiunile dezbatere despre politica, vad tot mai clar ca in vorbaria goala, cu reverberatii acustice suparatoare, aceste asa zise moderatoare cu nume din 3-4 litere, sint cauza principala a indoctrinarii negative, a neamului nostru.
Vorbind paralel cu invitatii, despre cu totul altceva, dind dovada de o prostie crasa incit ma mir ca, nu se cvutremura Pamintul, si-au impus daca nu chiar, au pus sub semnul intrebarii prostia lor, golul din creierul lor. Nu-mi vine sa cred si sper ca macar barbatii lor,prietenii sa ne razbune mai devreme, sau mai tirziu.
Nu mi-o pot scoate din minte pe vaduva neagra de la Antena 3, care tot asa vorbeste intr-una fara sir, impunindu-le invitatilor punctul ei de vedere.Chiar daca invitatii nu sint prea isteti, macar sa fie lasati sa spuna parerea lor, sa vedem si noi cit sint de prosti. Dar, vaduva noastra abia acum s-a mai potolit, de cind e veduva si orfana.
Cind o vedeam ce vesela era, ce-i lucreau ochii im cap de bucurie, cind dezbatea nenorocirile poporului nostru ma si vedeam la o emisiune vesela de divertisment, sau poate ne transmitea ca, a dat lovitura in viata si a cistigat lozul cel mare la Loto. Ce mai totul era halucinant, ca intr-o tragedie cu, comici vestiti ai ecranului.
Sint ferm convinsa ca, in mare parte datorita acestor prostanace vesele, o mare parte a electoratului, a fost derutat si poarta raspunderea pentru situatia, in care se afla tara si noi fiecare la rindul nostru.
Pentru suferintele noastre. Redresare, va fi vreodata?
Stop prostiei la tv. mai bine pe centura.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu