Socializare sau enervare?

Mi s-a intamplat zilele trecute un lucru care m-a iritat,am un cont pe un site de socializare as zice eu,un site unde uneori dai accept la o cerere de prietenie fara sa stii ce pretentii are de la tine persoana respectiva,sau ma bine spus ce se asteapta sa faci in numele prieteniei pe care tocmai ai acceptat-o.
Eu  de regula dau acceptul dupa ce citesc profilul persoanei respective,ei bine !...si uite asa cand am timp iau la citit articolele care mi se par interesante,las si comentarii acolo unde gasesc de cuviinta ,pentru ca trebuie sa recunosc,unele ma depasesc sau spre exemplu altele nu-mi plac pur si simplu,nu las insa gandul meu acolo ca sa creez disconfort persoanei in cauza,pentru ca nu-i vad rostul,mai bine dau clik si merg mai departe...
Ok! pana aici toate bune si frumoase,dar ma trezesc in privat cu un mesaj de la o tipa care suna cam asa"nu inteleg de ce te am pe lista mea daca treci pe pagina mea si nu lasi nicio vorbulita?"...adica cum? socializare ,socializare dar nici chiar asa frate! esti vecina mea? esti sora mea,ca-i musai sa-ti dau binete? imi impune asta statutul de prietena?poate pur si simplu n-am chef in acea zi sa fac comentarii,vreau doar sa citesc,sau poate pur si simplu n-am ce sa zic? ca doar nu suntem inspirati in fiecare zi,avem si zile mai seci...am gasit de cuviinta s-o trec la blacklist....ar fi culmea sa-mi adun trairi negative si de pe net,sunt suficiente cele din viata reala.
Nu stiu  sa ma prefac,la mine ori este ori nu este,nu te rog sa treci din obligatie sa-mi comentezi articolul,dar nu-mi cere nici tu asta...ca n-am s-o fac niciodata!

14 comentarii:

  1. Iart-o...vroia numai sa fie bagata in seama...poate are nevoie de atentie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentarii la normă. Nu contează unde, ce şi cum...doar să fie...

    Vor pieri pe limba lor...

    Te îmbrăţişez cu mare, mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cora,nu mai am cum,am pus-o pe lista neagra...m-a enervat ca mi-a cerut socoteala..uite ca mi se mai intampla si mie asa ceva...ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  4. Geanina,asa este,dar nu-mi plac normele...fac numai cat imi face placere si acolo unde imi face placere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici mie, draga mea.

    Unii adoră cantitatea, calitatea este cantitate neglijabilă...

    Gânduri din cele mai bune!

    RăspundețiȘtergere
  6. O seara cu bucurii sa ai draga mea Geanina,iar dimineata sa te pot citi la fel ca in toate diminetile - fericita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne fere, doar nu te-a marcat atat de tare evenimentul incat sa te fi suparat!!! Ce se intampla in virtual, mai ales cu necunoscutii, nici nu ar trebui sa te atinga. Stii cum e...cainii latra, caravana trece!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vezi? Până la urmă tot te afectează răutăţile din lumea virtuală, mai ales dacă ai o inimă deschisă... Mi s-a întâmplat şi mie şi ştiu cum e!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cora ,m-a intrigat faptul ca ea a cerut sa fie pe lista mea...nu eu,deci,sa ne intelegem e ca si cum as intra in casa cuiva si as stabili eu regula acolo...asa mi s-a parut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alina,se vede clar ca eu sunt o fire care socializeaza usor,dar nu-mi place sa fiu obligata sa fac ce nu simt,asta e problema.

    RăspundețiȘtergere
  11. You're performing work outs along with your system certainly desires calories.

    Here is my site :: adjustable dumbbell set

    RăspundețiȘtergere
  12. One particular other characteristic I need to point out is the leg extension aspect.


    Also visit my web site: bowflex selecttech dumbbells

    RăspundețiȘtergere
  13. Dumbbells are versatile, reasonably priced pieces of fitness tools that could be applied to operate any muscle
    mass group.

    My homepage: Skip Navigation

    RăspundețiȘtergere
  14. Tightness and constriction suggest lessened blood flow to that muscle mass and comfortable tissue, a reduced source of nutrition into the area of pressure, and lowered elimination
    of metabolic waste from these locations.

    Here is my page :: free weights for sale

    RăspundețiȘtergere