Pescar de oameni..

„El le-a zis: “Veniti dupa Mine, si va voi face pescari de oameni.”” Matei 4: 19

Exista o sumedenie de motive pentru care oamenii îl resping pe Domnul Isus Hristos. Iar una dintre scuzele cele mai ades folosite, este aceea a ipocriziei pe care oamenii o vad în Biserica.

Da, exista oameni ipocriti în Biserica Domnului. Haideti sa ne gîndim putin la aacest fapt. Domnul Isus a avut 12 apostoli, iar unul dintre ei a fost ipocrit. Asadar, da, din pacate, chiar si astazi, exista oameni care desi îsi spun ca sunt credinciosi, nu au o viata curata.

Dar, te-ai gîndit vreodata ca tocmai diavolul ar face acest lucru ? Ca el ti-ar aduce înainte o astfel de persoana pentru a te opri sa înaintezi în relatia ta cu Dumnezeu? Diavolul poate face lucrul acesta! Si îti voi explica acum si de ce se întîmpla aceasta .

Sa ne gîndim: cînd oamenii vor sa falsifice ceva, ei nu vor falsifica niciodata gume de mestecat. Daca vor sa faca lucrul acesta, vor recurge la idei mai avantajoase: vor falsifica bancnote de 20 de dolari sau chiar de 100 de dolari. Asadar, daca oamenii îsi falsifica credinta, iar diavolul se foloseste de aceasta pentru a-ti aparea în cale, nu face altceva decît sa demonstreze faptul ca nu exista cu adevarat crestinism autentic.

Faptul ca exista oameni prefacuti în Biserica nu înseamna ca nu ar trebui sa credem în existenta unei credinte adevarate. Doar pentru ca unii crestini pacatuiesc, asta nu înseamna ca se pierde din importanta credintei. De aceea, iata ce ne spune Domnul Isus în acasta zi: „Vino dupa mine!”. El nu a spus: „Mergi dupa acea persoana” sau „Urmeaza acea biserica”, ci a spus: „Vino dupa mine!”

Domnul Isus nu este ipocrit. Daca îl urmezi pe Domnul, mergi dupa o persoana care îsi tine întodeauna promisiunile si care nu a pacatuit nicioadata.

Asadar, credinta nu sta în modul în care un asa zis crestin actioneaza, ci credinta adevarata este aceea în Domnul Isus Hristos. Ma rog ca acest adevar sa te ajute în aceasta zi sa te întaresti în credinta!

FAPTUL CA ÎN BISERICI EXISTA IPOCRITI, NU ÎNSEAMNA CA SE PIERDE DIN PUTEREA CREDINTEI ADEVARATE.
..de pe misiune.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu