In viata nu le putem avea pe toate


Ieri ,pentru ca  a fost cam rece afara si ne-am simtit bine la caldurica,nu ne-a venit sa iesim la plimbare,am avut timp cu prietena mea sa facem planuri de sarbatori,sa vedem ce gatim ,ce cadouri cumparam pentru ca si una si alta avem in aceasta luna sarbatorite in familie,fiica-mea cea mica are ziua de nastere pe 24 decembrie iar a ei are ziua de nastere pe 29 decembrie.
Care sunt expectatiile fiicei ei,am reusit sa  le aflu eu,deci ,a fost simplu,mai ales ca fiica-sa se confeseaza mie mai abitir decat unei bunici,chiar mi-a spus-o zilele trecute"asa mult mi-as dori ca bunica mea sa fie ca tine..."ba mai mult,mi-a spus ca la vara in vacanta ea la mine vrea sa stea nu la bunica ei..hmmm!!ei,aici  nu prea am incurajat-o, i-am explicat ca familia,rudele trebuiesc acceptate asa cum ni le da D-zeu,doar prietenii ii putem alege dupa pofta inimii noastre...asta nu inseamna insa ca n-o voi accepta la mine,ba da..dar o sa imparta timpul cu bunica ei,care o adora...dar care poate nu stie sa-si arate iubirea asa cum ar dori fata.
Legat de fiica-mea ma gandeam ca poate cadoul care ar multumi-o ar fi un revelion intr-o locatie mai aparte,poate intr-o tara exotica,voi incerca s-o trag de limba pe sora ei sa vad exact ce si cum...ca sa fie cadoul asteptat.M-am uitat pe internet,am gasit oferte pentru persoane trecute de 55 ani la 365 euro,pentru 8 zile la Ibiza,hotel de patru stele,daca nu eram la Viena cu siguranta ca acolo m-as fi dus...acum ramine de vazut ce isi va dori ea.
Legat de zilele de nastere,eu am considerat tot timpul ca trebuiesc respectate,sunt cele mai speciale zile din viata noastra,ziua cand venim pe lume,merita macar atunci sa ne bucuram din plin,ma rog dupa posibilitatea pecuniara a fiecaruia,ca n-o sa aiba nimeni pretentia sa plece pe luna ...gasim si pe pamint suficiente resurse... :)
Si daca tot veni vorba de sarbatori ma gandesc sincer cu un sentiment de vinovatie,ca uite,balanta bunastarii nu e dreapta pentru toti,unii abia isi tarasc zilele,din pacate...iar eu imi permit sa ma plimb prin cele tari straine...ei,dar, poate am si eu frustrarile mele,in viata nu le putem avea pe toate.

7 comentarii:

  1. Mari vorbele spuse aici...Sarbatori fericite si toate cele bune:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Zici?...
    Multumesc,la fel si tie...sa-ti aduca mosul numai impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) ne încălzești cu fotografii frumoase. La multi ani pentru fiică și fiică. Și mama e născută pe 24 decembrie. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Desigur ca nu le putem avea pe toate dar suntem datori sa incercam. :)
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Selena incerc,daca tu spui ca reusesc sa va incalzesc ma bucur sincer.Multumesc pentru urare,sarbatori fericite si tie.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dane,crezi ca uneori mma surpind eu pe mine de cat curaj am la varsta mea?...ca le uimesc pe fetele mele asta e o alta poveste,pe care poate am s-o spun intr-un articol.

    RăspundețiȘtergere