De nepretuit! Pentru restul, exista... alternative



Acum mai multe luni, am fost de-a dreptul extaziata sa regasesc pe youtube clipuri din copilarie...genericul de la Telecinemateca, genericul crud cu pisica si soarecele de la Gala desenului animat, o "gala" de maxim de maxim 15 minute, genericul de la Teleenciclopedia, de la Un zambet pe 16 mm si multe altele. Cel mai mult m-a impresionat sa regasesc Sandy Belle, sa ascult melodia vesela si sa-mi amintesc cum lasam orice ca incepea Sandy, incetam temele, alergam in casa daca eram pe-afara...totul era pe pauza pentru ca incepeau desenele :)

E greu sa mai ai astfel de momente acum cand putem gasi in orice moment filmul preferat, emisiunea sau serialul pierdut, ceea ce nu e deloc rau, trebuie sa recunoastem, dar...

Si Sandy Belle a fost doar unul dintre multele desene animate pe care le urmaream cu totii innebuniti...
Iar acum, ca tot gasim orice oricand sa ne bucuram de dragul copilariei ca putem revedea si Tortues ninja, Captain Planet, chiar si Mihaela si Azorel sau Miaunel si Balanel :))

6 comentarii:

  1. M-ai lasat fara cuvinte...chiar m-a emotionat videoclipul,parca am calatorit in timp,m-am simtit din nou copil....exact asa am fost si eu,lasam totul la o parte,ca incepeau desenele,seara la 19 sau 20,nu mai stiu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum cand exista atatea canale TV,au de unde alege copii....

    RăspundețiȘtergere
  3. @100Ro: cam asta am simţit şi eu când l-am găsit pe youtube :) mi-au trecut toate momentele acelea prin faţa ochilor :)

    @tasha: au şi nu au, ca să zic aşa...nu pot spune că am urmărit ce desene animate mai văd copiii, dar, din câte am văzut eu, erau mult mai frumoase ale noastre :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca n-aveam ce alege...dar intamplarea face ca in decembrie anul trecut sa fiu o saptamina la o prietena care avea o nepotica,am vazut ce urmarea...pe bune ca am fost si eu atrasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu cum e...acum oleaca de timp am scris si eu despre asa ceva, pentru ca imi placa sa imi amintesc de momentele frumoase ale copilariei:)...eu am fost la granita dintre modern si clasic, zic eu:D...uite aici9daca ai placerea bineinteles:D) http://trytothinknothingelsematters.blogspot.com/2009/09/desenele-animate.html
    O seara frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cat de faine erau:)
    Tin minte si Captain Planet, Nils Holgerson..

    RăspundețiȘtergere