:(((((

(Imi pare foarte rau ca in ultima vreme).....nu mai pot sa fiu in fata calculatorului,si cativa colegi cred anumite lucruri despre mine-de exemplu ca nu imi mai pasa de 100 Ro atat de mult,sau alte lucruri asemanatoare....

Din pacate sunt unul din acele persoane care este dependent de munca.Dimineata ma trezesc la ora 5,ma duc la servici,si ma las de lucru seara dupa ora 19-20.In acest interval de timp,mananc o-data.La ora 20 ajung acasa(urc la etaj,locuiesc deasupra service-ului unde muncesc,asa se explica cateodata prezenta mea si in timpul zilei pe blog),fac un dus,gatesc ceva de mancare,mananc,aranjez prin bucatarie,vorbesc la telefon cu mama,sau cu sora mea,care stau la cativa zeci de kilometri distanta....si e aproape 10 ceasul.Ma uit pe blog,citesc cateva articole,si in fiecare seara inscriu 100 Ro in cateva directoare web,pentru a creste popularitatea de linkuri.Va dati seama ca la ora 22.30,fiind in picioare de la ora 5 sunt rupt de oboseala.
Programul de mai sus este valabil in zilele in care nu ies la un suc,la o intalnire,la cumparaturi in Auchan,etc.

Iar joia trecuta am avut parte de o interventie chirurgicala,care m-a demoralizat cu totul,de-abia acum incep sa imi revin.

Imi pare rau daca v-am dezamagit,dar ganditi-va ca mai sunt si eu om,si ma straduiesc sa tin pasul si cu jobul,si cu 100 Ro (la antrenamente am si renuntat de cand am facut blogul),si incerc sa mai si dorm cateva ore.
In weekend ,majoritatea timpului l-am petrecut facand acea fereastra cu filme online,care daca unii dintre voi il considerati ca fiind inutil,ganditi-va ca acel widget ne poate aduce sute de "inlinkuri",daca cineva il pune pe blogul lui,automat ne va sprijini cu un link.Nu inteleg,pentru voi nu conteaza acest efort? :( Cel mai important lucru pentru un blog este sa fie cat mai multe linkuri inspre el,din partea altor bloguri.Astfel vei primi trafic imens de la Google.Noptile de weekend mi le-am petrecut creand acel widget,cu speranta ca pe parcursul lunilor, vom obtine linkuri din partea celor care il pun in blog. Cuvintele cheie prin care ne gaseste Google

Iar blogul e mare,si sa nu credeti ca e cel mai usor de administrat,si de facut pe plac tuturor,cauta un chat box,accepta invitatiile pentru autori(cauta si elimina autorii care nu au postat,pentru a face loc noului membru),incearca sa rezolvi conflictele,cauta un design nou blogului(de 2 zile caut noul sablon,sper ca pe weekend sa fie gata),citeste articolele,si daca mai ai timp raspunde-le,sau da-ti cu parerea......credeti-ma ,e "overwhelming",adica coplesitor.Tot timpul apare ceva de facut la el,si acest lucru se amplifica pe zi ce trece.

Conform zvonurilor,cativa dintre voi au impresia ca eu am abndonat blogul,ca nu imi mai pasa.....e o senzatie deloc placuta sa auzi asa ceva,mai ales dupa sute de ore de munca depusa din suflet,pentru a face ceva frumos,si ceva unde sa domine bunatatea,bunul simt,si atmosfera placuta.

20 de comentarii:

  1. hei daca conteaza pentru tine eu apreciez mult ce faci si esti un adevarat exemplu de urmat..nu mai baga in seama tot, ai "prietenii" tai pe blog care te plac si care nu ar zice asa ceva...nu mai pune totul la suflet..sper ca vei fi mai bine dispus maine..si legat de widget e chiar misto cel cu filmele

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu esti Feri?

    Nu-ti face probleme!
    Iti tinem noi spatele! :)
    Ai dat drumul bulgarelui de zapada... apoi tin'te bine! :)
    Efortul pe care il faci este stimabil. Regret sa aud ca esti depresat. Sunt empatic. Dar pot sa te asigur, daca te-ajuta cumva la moral, ca de cand am intrat aici am inceput sa-nteleg unele lucruri legate de blogging, de care inainte nu-mi pasa, dinsimplul motiv ca habar n-aveam de existenta lor.
    Trebuie sa recunosc insa ca sunt handicapat IT.

    Am dat sa-mi pun adsense, bunaoara, dar m-am impotmolit si m-am jenat sa va mai caut pe voi, desi am acum cont pe blogul meu de baza. Dar adsenseul este in continuare nefunctional...

    M-am bucurat de sfaturile voastre si mi-am deschis cont pe Digg dar nu am stiut sa merg mai departe. Adniana a fost foarte draguta si saritoare, asa cum este ea de obicei si m-a indrumat asupra unei chestiuni dar iar am ramas blocat in ceva si Digg-ul este acum nefolosit. Nici pe ea nu am mai deranjat-o. O exista vreo scoala de bloggeri incepatori?

    Apoi am pus widget-ul acela cu filme pe blog, cel care a aparut prima data la voi si mi s-a parut ca mai mult isi face reclama siesi, si parca era si-un pic prea lung, prea mare...! :) Vezi cum sunt oamenii? Cum cauta ei calu' de dar pe la dinti? Si mai ai de ascultat inca 99 de povesti....
    Cateodata mi-e milutza de voi organizatorii si nu vreau sa ma mai gandesc la presiunea prin care ati trecut cand a-nceput revolutia calitatii pe blog. Primul impuls cand ati hotarat intoarcerea la Eden, a fost sa-mi iau jucariile. Apoi m-am gandit ca mai bine imi iau crucea... :) Nu stiu cat este pana la capatul Golgotei, la ora aceasta chiar nu-mi pasa, dar sunt convins ca incet, incet, oamenii se vor responsabiliza si vor intelege ca n-o sa se poata lauda nimeni in fata nimanui cu un blog unde domneste fusheraia. Si asta depinde de fiecare... Superficialitatea se dizolva odata cu varsta. Sper!

    In orice caz, de ieri incepand, calitatea postarilor a crescut. Sunt cativa pui de bloggeri straluciti. Altii, tineri si ei, ar trebui sa ia aminte de la ceilalti... dar orgoliile sunt inca netocite... Ma rog, eu am trecut pe-acolo si-o spun fara ifose, caci pe unde strang unii surcele eu am taiat lemne. As vrea cumva sa-i incurajez cu putin umor dar mi-e teama sa nu considere ca ma cred superior. Eu nu ma cred. Doar am trait oleaca mai mult.
    Iarta-ma pentru comentariul meu cel lung dar te-am simtit apasat.
    Asta-i soarta ta de administrator, de Hopa-Mitica! :) Deocamdata! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti o persoana de "calibru",trebuie sa recunosc acest lucru.O persoana care atrage atentia oricarui vizitator,care are un IQ mai mare de 80.....in sensul pozitiv.Si apreciez foarte mult ideile si sugestiile in privinta imbunatirii blogului...insa din pacate acestea inca nu sunt de aplicat in totalitate pe 100 Ro.Dar traiesc cu speranta ca intr-o buna zi,pe parcurs ce evoluam,si invatam unii de la altii,sa devenim un fel de punct de referinta in blogosfera romaneasca...
    Iar cand vorbesti de organizatori nu stiu la ce te referi...eu am inregistrat blogul,iar impreuna cu voi,incerc sa il organizez si sa il fac cat mai bun si prietenos pentru toata lumea...
    Multumesc pentru sustinere,si sunt incantat sa avem printre noi un caracter ca si tine.

    Si sa nu uitam,ca DUMINICA sarbatorim: 100 Ro implineste 1 luna de existenta!!!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Feri,
    Doar cu foarte putin timp in urma m-am lamurit si eu ca tu esti "organizatorii".
    Iarta-ma dar cand vedeam 100 Ro cum misuna prin comentarii si postari asa mi-am inchipuit ca sunteti mai multi!
    Aceasta este de fapt impresia pe care ai dat-o.:)
    Am postat acum un semnal INTER-NIET , special pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  5. feri,cine are de comentat tot o va face,stii ca unii pt. asta exista,pt. a circoti...nu sunt de bagat in seama.iar tu reintoarce-te la sala,nu renunta la miscare,e un sfat "mamicesc" ...nu renunta la viata personala,considera blogul un part-time si gata.eu iti multumesc pt. tot ce faci si pt.ideea minunata de a crea acest blog!happy birthday,100ro!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu îți apreciez efortul. widgetul cu filme nu vreau să mi-l pun pt ca nu stiu cât de legal este. eu nu downloadez filme de pe net, te încarcă cu tot felul de comenzi nedorite, singurele filme în afara abonamentului pe care îl plătesc sunt cele pe care le cumpăr. Nu te supăra pe mine, nu cred că îl pun. Cât despre noul look al blogului este superb. Nu îți mai face griji, nu poți satisface pe toată lumea. Eu încerc să mă obișnuiesc cu noii autori, chiar am un writer s block, nu știu ce să postez din cauza invaziei de autori noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. @alison @selena va multumesc si voua pentru intelegere,aveti perfecta dreptate,dar unii se pare ca nu inteleg cat este de muncit sa "intretii" blogul....
    @selena,filmele din widget sunt gazduite pe www.Stagevu.com ,eu doar le-am preluat si le-am aranjat putin....dar nu e problema,stai linistita:)

    RăspundețiȘtergere
  8. 100Ro.::am descoperit bloggeri pe care ii citesc datorita tie,daca nu erai tu sa ma indemni sa fac parte din acest urias spatiu de exprimare...n-aveam placerea sa-i cunosc...il admir pe Dan,pe adniana,pe grosso modo,ivan vasarin,fiica lui Iulia,Selena..Monica,si lista ar putea continua...imi place si stilul tau concis si la subiect,stai linistit...ai pornit lucrarea, vorba unei bloggerite se va duce incet pe drumul sau...inceputul a fost mai greu..e greu sa gestionezi si blogul privat apoi un blog de acest calibru....?

    RăspundețiȘtergere
  9. @tasha, multumesc pentru apreciere, admiratia este reciproca, precum si multumirile fata de Feri, prin el v-am cunoscut pe voi.
    @100Ro, ok, daca zici tu, il pun, numai ca eu nu-l voi accesa, nu ma pun cu hollywoodul, nu le prea place sa fie furati. am incredere in ei daca tu ai.

    RăspundețiȘtergere
  10. Feri, imi faci un timbrulet din asta cu 100Ro pe nuanta de maron? să se potriveasca ambientei mele?

    RăspundețiȘtergere
  11. ambiantei am vrut sa scriu, scuze. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,diseara cand intru si stau mai mult iti fac:)

    RăspundețiȘtergere
  13. selena, :)
    Esti tare! Victoria este a celor indrazneti! Feri, daca tot il faci maron pentru Selena, l-as schimba si eu pe-al meu.
    Mersi!

    Tasha,:)
    Retziproca!
    Si mie-mi plac acei bloggeri. Dar, probabil pentru ca stau mai mult pe net, am descoperit foarte multi alti bloggeri minunati.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sanatate si putere de munca! Vin sarbatorile, vei lua o pauza bine meritata, cu somn si aprecieri la adresa blogului. cele bune sa se adune!
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  15. Feri, nu mai fi supărat. Toţi avem mult de muncă şi, eu cel putin, nu îţi voi reproşa vreodată că nu stai pe lângă noi. Organizatorii unui proiect nu au niciodată timp liber pentru că ei muncesc foarte mult la proiect. Ave Feri.

    RăspundețiȘtergere
  16. :) parca ma simt mai bine decat aseara

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Doareu, dacă nu mă înșel și te referi la faptul că s-a confesat cât de mult suflet pune, știu, am citit.
    am îndrăznit numai pentru că este cumplit de ușor de schimbat. :) nu l-aș fi deranjat altfel!
    dacă mă înșel scuze! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma bucura sa vad oameni pasioati ca tine 100 Ro...si eu sunt to cam asa...in ultima perioada mi-am cam neglijat blogul din cazua lipsei de timp...asta e...cu ajutorul Domnului le facem pe toate:)

    RăspundețiȘtergere