:: Trebuie sa (ne) schimbam

Titlu: Trebuie sa (ne) schimbam
Autor:: http://www.noapteaiguanei.ro
Articol: "Când ne vedem tot timpul cu aceleaşi persoane, ele ajung să facă parte din viaţa noastră. Şi cum ele fac parte din viaţa noastră, încep să vrea să ne-o schimbe. Dacă nu eşti aşa cum vor, se enervează. Fiindcă toată lumea are o noţiune exactă despre cum trebuie să ne trăim viaţa. Şi nimeni nu ştie cum trebuie să-şi trăiască propria-i viaţă."
(Paulo Coelho – Alchimistul)

De câte ori nu am trăit pe propria piele această experienţă? De câte ori tocmai această dorinţă de a-i schimba pe cei din jurul nostru nu a dus la destrămarea relaţiilor? De câte ori nu aţi pierdut un prieten, un iubit ori chiar un frate sau părinte din pricina asta?

V-aţi studiat cu atenţie vreodată? Aţi încercat să schimbaţi pe cineva? Câţi au încercat să vă schimbe? Aţi putut să luaţi ce era bun din încercările altora de a vă schimba? (pentru că, trebuie să recunoaştem sincer, nu de puţine ori, cererile de a ne schimba venite din partea celor dragi au fost justificate!)… Tu eşti mulţumit de viaţa ta? Ai vrea să ţi se ceară să o schimbi?
--
Visitor Ip: 95.76.228.242

Un comentariu:

  1. EDUCATIA in ROMANIA prin METODE SPECIALE si IEFTINE
    Profesorii inainte sa participe la greva ar fi INTELEPT daca au CURAJ ... sa puna afise in toate SCOLILE din tara cu maxime , citate despre BUN SIMT ca sa nu mai fie folositi COPIII Romanilor ca SCLAVI si COBAI --- violenta psihica , fizica , consumul de zahar rafinat si alimente pline de EURI si CHIMICALE ETC. --- in ROMANIA - este o solutie simpla si ieftina cu un rezultat foarte BUN ! bineinteles ca or sa apara si LEGIUNILE de TRADATORI care se vor impotrivi prin toate mijloacele ... SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere