Primul roman absolvent al Academiei Garzii de Coasta din SUA, tratat cu curul de marinarul Basescu

BANI, CAT MAI MULTI BANI !    
Constănţeanul Ionuţ Cristea a fost felicitat de preşedintele Barack Obama în cadrul unei festivităţi organizate ieri în Statele Unite, în New London, statul Connecticut, cu prilejul absovirii Academiei Gărzii de Coastă din SUA. Tânărul este primul şi, deocamdată, singurul român care a absolvit cursurile academiei din SUA, informeaza publicatia americana online daylife.com.
Ionut Cristea este primul absolvent român al Academiei Gărzii de Coastă din Statele Unite ale Americii.
Din pacate,  niciun oficial român nu a fost prezent la ceremonie, deşi LA SEDIUL GUVERNULUI SI AL AMBASADEI ROMANIEI au fost trimise invitaţii.
Preşedintelui Barack Obama, l-a felicitat pe Ionut Cristea, având drapelul României pe fundal! Obama a tinut un discurs in care a multumit Garzii de Coasta pentru devotamentul si profesionalismul cu care isi fac datoria, si-a salutat amiralii, s-a amuzat cu noii absolventi si a facut glume pe seama familiilor acestora, referindu-se la efortul financiar pe care l-au facut pentru copii lor.
Apoi, presedintele american a tinut sa evidentieze doi cadeti. Unul din Insulele Marshall si al doilea, Ionut Cristea, romanul nostru. “In aceasta Academie sunt bineveniti cadeti de peste tot din lume. Printre acestia, doi tineri dedicati, unul din Insulele Marshall, iar celalalt din Romania merita mentionati”, a spus presedintele american. Apoi, Obama a multumit presedintelui Insulelor Marshall, si celorlalti reprezentanti ai tarilor participante la evenimentul de absolvire. Insa cand a venit vorba sa multumeasca vreunui reprezentant roman, n-a avut cui. Nu era picior de autoritate romaneasca.BASESCU era ocupat cu blonda si piticul.
http://mercenarul.weblog.ro/
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu