:: Fascismul,principalul obiectiv ajungerea la conduc

Titlu: Fascismul,principalul obiectiv ajungerea la conducerea tarii
Autor:: Odorica Ion
Poza: mussolini mare.jpg
Articol: Foto: Benito Mussolini(1883-1945).

Nascut la sfirsitul primului razboi mondial, fascismul s-a afirmat ca miscare de masa al carei principal obiectiv era sa ajunga la conducerea tarii distrugind democratia parlamentara(va este cunoscut acest deziderat). In oct.1922 cind Benito Musolinii a fost insarcinat cu formarea unui nou guvern dupa" Marsul asupra Romei" al trupelor de asalt fasciste in Italia s-a produs o o schimbare de importanta istorica:sfirsitul statului liberal si al institutiilor sale reprezentative. Pe linga organizarea corporatista a societatii care a anulat libertatea sindicatelor si a extins interventia statului asupra fiecarui domeniu al vietii, fascismul a introdus un nou stil politic si noile mituri colective ale unei religii laice care isi propunea sa creeze "un om nou".
Intentia lui Mussolini si a conducatorilor regimului a fost contopirea individului cu comunitatea nationala, prin intermediul instrumentelor propagandei si a unei conceptii totalitate asupra politicii, care nu lasa loc dizidentei si opozitiei. La virf se afla figura Ducelui in jurul caruia s-a agregat un "consens" obtinut prin inregimentarea italienilorm care inca din copilarie erau sub controlul statului si al Partidului National Fascist.
Fascismul italian a fost si un model care a cunoscut in anii 1930, o raspindire europeana. Inspirata din mitul puterii, politica sa a culminat cu razboiul din Etiopia, cu interventia in sprijinul rebeliunii lui Franco in Spania si cu alianta politico-militara cu Germania nazista. La izbucnirea celui de al douilea razboi mondial Italia alesese deja pe ce front v-a lupta: a intervenit alaturi de Germania si a fost infrinta de armatele aliatilor."Lovitura de stat" care in 1943 a marcat caderea lui Mussolini n-a reprezentat insa si sfirsitul fascismului.
Aparuta ca reactie la "tradarea monarhiei", Republica de la Salo, o tentativa extrema si tragica de intoarcere la "un fascism al originilor" - s-a bazat pe forta militara germana si a declansat razboiul civil, care s-a incheiat prin impuscarea lui Mussolini in apr.1945.
Dar si dupa moartea intemeietorului sau, fascismul a continuat sa-si intinda umbra asupra istoriei recente a Italiei republicane, odata cu nasterea Miscarii Sociale Italiene si a terorismului de origine "neagra", care a beneficiat de acoperirea serviciilor secrete.(citate din enciclopedia"Istoria ilustrata a fascismului".
Am vazut o asemanare intre parintele Mussolini si micul nostru Hitler de la noi.
http://odorica.blogspot.com/ si http://singurafelina.blogspot.com/

Visitor Ip: 85.186.214.25

89 de comentarii:

  1. asta este democratie ? cand cei care au averi se plimba cu masini de la STAT ??? ori demisia ori sa - si aduca masinile personale din averile lor ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfarşitul Fascizmului? Unul din URMAŞİ eşti TU !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. legile femosan ... Parlamentul pazeste marele JAF de 20 de ani ... acolo sunt SACALII care pazesc COMORILE ROMANIEI sa fie exploatate de ei si AMICII LOR !!! trezirea ROMANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule anonim Edebi,

    Lasa ca iti trece
    Fa dus cu apa rece !!!

    Vino in Romania, ca sint profesioniste. Te rezolva in fractiune de secunda? Au mare experienta, vino repede sa nu pierzi rindul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceste glumite, aparent nevinovate dauneaza grav sanatatii. Te-am iertat ca nu esti constient de ce spui:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Antiignorantu, nu se ajungea aici daca nu se facea reclama, la prostitutie pe bloguri pentru atragerea clientilor din tara si strainatate(ex.tipuri de orgasme, gay,reclame sex de o noapte, pentru a continua).Interesul a mers pina in Brazilia, unde brazilienii chiar instructori yoga si arte martiale, au spus ca, s-au saturat de mulatrele lor care danseaza provocator, zile in sir la Carnavalul de la Rio(le considera niste gunoaie), dar cei de mai aproape vin urgent, chiar daca la plecare vor scuipa in urma.
    Am vazut ca nu esti atit de ignorant cum am crezut.
    Te poti mobiliza urgent. Cu bine, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  7. ce-i ma aici? numai trambalai si femei barbati

    RăspundețiȘtergere
  8. Tu ai dat tonul la la tambalai.
    Okis !

    RăspundețiȘtergere
  9. 2 ani impozit inca 30 % pe averi dupa care se da acest impozit inapoi fara dobanda ... investit puternic in agricultura si irigatii ... sa vezi ROMANIA cum va fi cea mai puternica tara din EUROPA ECONOMIC !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. 10 % din averi ptr . clanuri ... sa vedeti ce vor pati copiii politistilor si magistratilor ptr. aceste acte de FRICA si la unii de injosire ....http://www.mediafax.ro/social/exclusiv-membri-ai-clanului-lui-sile-pietroi-au-spart-o-cafenea-din-sectorul-3-al-capitalei-6445013#comments

    RăspundețiȘtergere
  11. se fac experimente pe ROMANIA ... legile femosan ... URGENT parlamentul sa fie desfiintat ... sindicatele pot inlocui parlamentul ... prin actiunile lui parlamentul aduce paguba in buget in jur de 3 milioane euro ZILNIC !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Tzi-am mai zis şi ın alta parte ıtzi repet pentru ultima oara: cineva face mişto şi tu te arunci aşa..fara sa gındeşti..De ce mama-dracu'ımi pui mie toate comentariile anomime ın spate? Crezi ca mi-ar fi frica sa-tzi zic ın fatza ori ar fii prima data care tzi-aş zice ca nu-mi place cum gındeşti?

    RăspundețiȘtergere
  13. legile femosan .... de ce nu se impoziteaza averile cu 25 % ? ptr. ca se doreste NIMICIREA ROMANIEI cat mai REPEDE si fara CALE de INTOARCERE !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu Edebi nu am zis de tine ca esti anonimul m-am gindit la o dama care ti-a promis nopti de vis si tu zica te s... in dar, gindindu-ma mai bine nu aveati voi cum sa va bateti joc de mine ca sinteti oameni de caracter.Ii cer scuze lui Cristina ca am gindit urit despre ea ca zicea, ca ma multumesc doar cu fantezii virtuale. Nu eu nu o cred in stare de anonime si sa te cheme pentru a face dragoste ca gay. E o doamna totusi si nici pe tine nu te cred in stare sa faci ce ai zis urit la adresa ei pe blog.Eu inca odata, va cer scuze la amindoi ca am crezut ca Cristina, vrea sa te tortureze cum a zis pe blog. Si se dadea drept anonim. De tine nu prea imi era mila drept sa-ti spun, iti trebuie o tortura adevarata, din cind in cind.
    Inca odata scuze la amindoi ca am gindit gresit. V-am considerat fara caracter, tu mai putin Edebi ca tu esti din Turcia.Inca odata scuze
    , ca am gindit ca Cristina este anonimul.
    Aveti grija ca daca mai primesc anonime, s-ar putea sa nu mai fiu asa credula ca pina acum.
    Sa ne pastram toti demnitatea si sa nu mai facem anonime. Cu mare respect Odorica

    RăspundețiȘtergere
  15. 2009 razboi civil 04:51 | 4 Februarie - aici si pe alte FORUMURI , cu nick antiignorant spuneam de ceea ce va urma daca nu se iau masuri din timp ! unii nu se GANDESC la FAMILIILE LOR si la ROMANIA ! http://www.romanialibera.ro/actualitate/mapamond/criza-slabeste-democratiile-est-europene-144608.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Parca te rugasem ceva ! Nu mai vrei sa cauti pe cine te-am rugat? Lasa ca ce face toata lumea, vom face si noi. Nu te mai stresa atit.
    Cu bine
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  17. Ha SİKTİR de sclerozata! Habar n-ai ce vorbeşti! Arunci aşa cu cacat ın lume la voia ıntımplari!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Odorica Ion nu am cum deocamdata ... toate la timpul lor ...

    RăspundețiȘtergere
  19. Iti multumesc anticipat!
    Pa Odorica

    RăspundețiȘtergere
  20. sistemul nu iarta - UCIDE si terorizeaza - are metode SUBTILE , de putini CUNOSCUTE - sa va INSTRUITI COPIII ptr. ceea ce va URMA ! http://www.realitatea.net/un-preot-unitarian-din-medias-si-a-omorat-copiii-si-s-a-sinucis_720551.html

    RăspundețiȘtergere
  21. ptr. ca guvernul si parlamentul intind coarda prea tare si deja multi romani vor muri sau vor fi torturati de sistem trebuie sa iau masuri , doar sunt roman nu extraterestru ca alti politicieni si DROGATI care distrug ROMANIA psihologic chimic biologic si fizic !!! ptr. aceasta vor vedea politicienii ca ei nu sunt genii de neinlocuit ... unii chiar pot fi numiti TERORISTI --- ptr . aflarea celor care sunt TERORISTII ROMANIEI va dau niste indicii SUBTILE : 27/4/10 23:54 Anonim spunea... Cum gasesc legile FEMOSAN, de cine tin? Au o legatura cu cele zece porunci? De ce e rau sa depasesti viteza legala? Care e legatura dintre zahar si energii (stiu ca nu e sanatos) dar cum o legam cu cutremurele? Dar uleiul? Ma poti introduce si pe mine in tainele acestea te rog? --- RASPUNS --- ANONIM studiaza postarile si comentariile de pe blog si vei fi LUMINAT cu legile FEMOSAN daca ai RABDARE si CONSTIINTA , fara a medita la unele aspecte nu vei intelege MULTE , SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Te rog, nu mai fii asa zbuciumat ca ma pui pe ginduri.
    Numai bine,

    papapa
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  23. se numeste trezirea CONSTIINTELOR nu zbucium ... ms de intelegere ... legile femosan ... toti romanii care locuiesc in conditii mizere sunt deja pe FRONT in casele lor - ia MEDITATI la SOLDATII care au LUPTAT pe FRONT in CONDITII INUMANE !!!

    RăspundețiȘtergere
  24. legile femosan - ROMANIA - si ea e mare - ministere - Sanatate Interne Educatie Agricultura Economiei Magistraturii Apararii Raurilor Externe - uniti initialele LOR si va iesi ce am scris la inceput ... cu aceste ministere bine puse la punct nu mai avem nevoie de presedinte ... toate hotararile URGENTE se iau de catre specialisti in DOMENIU ! SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  25. satan este deja g8 se spune ... semnul pe mana sau cap sunt telefoanele mobile eventual ... fara telefon nu poti face credite ... etc. deja suntem in vremurile 666 ptr unii .... in numerologie 666 inseamna 6 * 3 = 18 si 1 + 8 = 9 ... 9 semnifica ceva spiritual ...deci schimbare spirituala de 3 ori 9 intors ... meditati si fiti prudenti ...

    RăspundețiȘtergere
  26. Te rog sa fii mai explicit, ca ai bagat spaima in mine. Nu mai pot merge nici la piata, fara sa ma uit peste umar in spate.
    Te astept,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  27. cand am timp ... numai atat acum g 8 este grupul celor 8 ... vezi la stiri externe ... atat deocamdata --- se gonesc romanii intre ei ... de ce nu se ignora egoistii care au facut averi prin FENTAREA fiscului si SPAGI tranzactii DUBIOASE etc. ? multi romani isi VAND sufletul la astfel de SACALI ... cea mai mare PUTERE acum a poporului este sa IGNORE GARGARA celor care pazesc SACALII DE LUX ! SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  28. mai multe explicatii aici am dat la comentarii ... http://eufrosin.wordpress.com/2010/06/26/atacat-de-saccsiv/#comment-3993

    RăspundețiȘtergere
  29. 10 % din averi urgent ptr. agricultura ! legile femosan ... deci pana nu se trezesc la CONSTIINTA toti romanii ... nu se va face nimic bun dintr o functie mare ... trebuie sa mai asteptam sa mai pice niste SACALI mari UCIGASI de POPOR ... ptr. ca ei coordoneaza inca tradatorii in toate STRUCTURILE STATULUI !!! armate intregi de sclavi si roboti ... asta vor

    RăspundețiȘtergere
  30. legile femosan ... eu am mai spus ... o tara se poate coordona si din alte scaune ... nu trebuie sa fii in functie neaparat ... depinde cum folosesti informatiile si pe ce canale ... metode speciale etc. ... si am mai spus ... nu mai pot ucide inca 5 milioane de romani care deja stiu ce se scrie si gandeste pe forumuri etc. ... tot ce am scris noi pe forumuri va ramane in istorie chiar daca va pica internetul TOTAL !

    RăspundețiȘtergere
  31. odoricaaaaaaaaaaa fufa micaaaaaa ce usor e sa iti intorc mintea cum vreau :))

    RăspundețiȘtergere
  32. legile femosan … daca romanii nu au curaj sa recunoasca ca au fost tratati ca niste sclavi si o turma de oi HIPNOTIZATE duse in fata unei HAITE de LUPI TURBATI si FLAMANZI sunt deja pierduti si ei si COPIII LOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  33. vedeti stirile de la - SOCIAL - va veti da seama de COLAPS !!! PARLAMENTUL TREBUIE SA DISPARA !!! cati romani mai vreti sa NIMICITI ??? EXISTA SINDICATE in loc de PARLAMENT INEFICIENT !!!

    RăspundețiȘtergere
  34. legile femosan ... prudenta … capcanele se intind inca … cine va PRICEPE cu ADEVARAT ce se spune pe acest BLOG - ANTIIGNORANTU ... isi va putea PROTEJA FAMILIA , TARA si ZONELE din jurul CASEI ! SUCCES ROMANI !!! AVERTIZARILE au fost facute !!! macar sa va ganditi la COPII !!!

    RăspundețiȘtergere
  35. asa va ajunge si parlamentul , IZOLAT ca acea CASA INUNDATA din POZA !!! http://www.realitatea.net/albia-raului-siret-s-a-marit-de-peste-100-de-ori_721597.html

    RăspundețiȘtergere
  36. http://www.realitatea.net/control-cu-rangi-in-spitalul-judetean-de-urgenta-constanta-video_723891.html astea sunt COZILE CLANURILOR din PARLAMENT !!!

    RăspundețiȘtergere
  37. COPIII de MAGISTRATI SI AVIATORI CIVILI STIU SA RESPECTE ROMANIA ? SAU VOR AJUNGE FASCISTI ???

    * FACETI ACEST SONDAJ IN TARA CINE ARE CURAJ SI VETI AVEA SURPRIZE !!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Romania - sodoma si gomora cu ajutorul preotilor aflati sub HIPNOZA ... SINISTRATII PRIMESC ALIMENTE EXPIRATE IN TIMP CE SE FAC PARADE AVIATICE !!!* CLANURILE PARLAMENTARE si COPIII care GASESC GRENADE FUNCTIONALE IN PARC !!! http://www.realitatea.net/un-copil-a-gasit-doua-grenade-functionale-in-parcul-ior_723963.html

    RăspundețiȘtergere
  39. IZOLAREA IMEDIATA A SCHIZOIZILOR DE LA BUTOANELE DIN PARLAMENT SI GUVERN !!! FELICITARI DEOCAMDATA PAVELESCU !!!

    RăspundețiȘtergere
  40. CLANURILE CRIMINALE din PARLAMENT RAD ca SPARTII de ROMANII care CONSUMA DROGUL NUMIT ZAHAR RAFINAT * CLANURILE CRIMINALE DIN PARLAMENT VA CALCA IN PICIOARE SI MULTI ROMANI SUNT DROGATI CU ZAHAR RAFINAT PTR. O INDOBITOCIRE TOTALA !!! VEDETI CEI CARE FAC ACCIDENTE RUTIERE SAU ALTE CRIME CAT ZAHAR AU IN SANGE IN MOMENTUL ACCIDENTULUI SAU CAT COLESTEROL PE CREIER !!! STIU SUNT INFORMATII TINUTE LA SECRET !!!

    RăspundețiȘtergere
  41. clanurile NAZISTE din parlament si somajul ORGANIZAT ptr. pregatirea GENOCIDULUI http://www.realitatea.net/cei-3-000-de-absolventi-de-la-politehnica-au-la-dispozitie-doar-150-de-locuri-de-munca_723973.html

    RăspundețiȘtergere
  42. acum stim sigur ce NAZISTI avem in ECONOMIE .....
    * 120 milioane euro pe o pista de aeroport in loc sa fie bagati banii in agricultura .... http://www.realitatea.net/120-milioane-euro-pentru-pista-de-decolare-a-aeroportului-cluj-napoca_724044.html si multe altele ....

    RăspundețiȘtergere
  43. Emisiunile despre BUNCARELE pregatite ptr. APOCALIPSA - PSIHOZA , PANICA si DRESAJ !!!
    * scopul VIETII omului este sa se perfectioneze in DIRECTIONAREA CONSTIENTA a ENERGIILOR nu in DISTRUGEREA NATURII !!!

    RăspundețiȘtergere
  44. bucurestenii pot sa fuga rapid din Bucuresti ... exista planuri de a fi realizate niste constructii de circa 5 milioane euro ... daca se pune asa ceva in practica , Bucuresti aproape va fi ras de pe fata pamantului - legile FEMOSAN nu glumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  45. PARLAMENTUL se comporta ca o SECTA ce a pregatit ROMANIA ptr.SINUCIDERE !!!* CERETI URGENT DESFIINTAREA PARLAMENTULUI – toate scandalurile TV sunt ptr. DIVERSIUNE si JAF !!!

    RăspundețiȘtergere
  46. stiti cine detine PUTEREA SUPREMA IN RO nu ? cine nu stie va spun … o detin cei care invart PETROLUL …. deci mergeti mai putin cu masina personala … cei care vand alimente si sucuri de la FIRME STRAINE mai ales cu euri si zahar rafinat care va distruge psihic , deci sa le evitati … cei care vand energie electrica la suprapret deci nu mai mergeti cu TELEGONDOLELE :) …. si cei care dau DIPLOME pe banda rulanta facand averi de zeci milioane euro pe prostia romanului care pune botul … ma refer la spiru haret si altele private …. SUCCES ROMANI !!! :)

    RăspundețiȘtergere
  47. exista tot mai multe INFORMATII ca vor fi inchise multe BLOGURI , SITURI si CENZURA MAXIMA pe INTERNET , asta inseamna ca se pregateste o DICTATURA de tip NAZIST - FASCIST , sa va pregatiti COPIII ptr. vremuri de SUPERCOLAPS !!! deja avem un PARLAMENT cu un comportament de NAZISM !!!

    RăspundețiȘtergere
  48. deshumarea lui Ceausescu alta diversiune media ... nu stiu cum sa mai traga de timp ...

    RăspundețiȘtergere
  49. AVERTISMENT - nu va mai construiti CASE pana nu se clarifica cu AVERILE ILICITE in RO - stiu ce spun

    RăspundețiȘtergere
  50. sa va explic cum sta treaba cu deshumatul …. se impusca 2 iepuri … 1 . se influenteaza politica in RO prin psihicul romanilor … si 2 . se vinde o mare cantitate de euro … dupa deshumare euro scade ptr. ca suntem mai credibili cica in UE cu ADEVARUL justitia etc … si se poate cumpara o mai mare cantitate … nici nu stiti cum se invarte valuta la ASEMENEA NIVEL … astia se ocupa de magarii ….

    RăspundețiȘtergere
  51. Legile FEMOSAN actioneaza si la nivelul CREIERULUI mai ales pe timpul dezvoltarii GANDURILOR EGOISTE si ALTRUISTE , asa ca va dati seama ca acele CLANURI din PARLAMENT NU mai au SCAPARE !

    RăspundețiȘtergere
  52. "Cozile" Clanurilor din Parlament sunt formate si din Fetite imbracate prea provocator cu pantaloni mulati si decolteuri mari ETC. - cine nu crede sa mai mediteze sau va primi explicatii amanuntite la momentul potrivit ... asa ca de acum aveti INFORMATII DESTULE ...

    RăspundețiȘtergere
  53. nazistii din parlament inca nu se lasa ... zaharul rafinat este mai ieftin ... asa ucid mai usor poporul ...

    RăspundețiȘtergere
  54. TB. chiar vrea sa fie demis ca sa se vada ce NAZISTI avem in parlament care nu vor sa le fie VERIFICATE AVERILE prin ANI !

    RăspundețiȘtergere
  55. PARLAMENT NAZIST care otraveste cu apa nepotabila ROMANII prin LEGISLATIA CRIMINALA de dupa 89 http://www.realitatea.net/locuitorii-unei-comune-vrancene-beau-apa-nepotabila_724698.html

    RăspundețiȘtergere
  56. partidele NAZISTE psd pnl udmr si altele care NU sustin VERIFICAREA AVERILOR si impozitarea URGENTA a PENSIILOR de peste 3000 ron sunt raspunzatoare de EMIGRAREA ROMANILOR si GENOCIDUL ce va URMA !!!

    RăspundețiȘtergere
  57. PREGATITI COPIII ptr. o ALIMENTATIE NATURISTA si SUPRAVIETUIRE chiar - vin VREMURI cu MEGACUTREMURE SOCIALE

    RăspundețiȘtergere
  58. Nazistii din structuri se mai folosesc mult de OTV MADALINA si CEAUSESCU in razboiul psihologic ? asa vor nimici psihologic cateva milioane de romani ...

    RăspundețiȘtergere
  59. Planul SECRET al Clanurilor din Parlament - neimpozitarea pensiilor de lux , scaderea salariilor , inmultirea Tradatorilor din Armata si Servicii , slabirea Sigurantei Nationale , favorizarea unor trupe straine care vor INVADA Romania , vor fi multi morti si raniti care ptr. parlamentarii NAZISTI nu vor CONTA , la fel Soldatii americani care vor fi cazuti nu vor conta mult ptr. SUA si uite asa se reduce POPULATIA tarii si ramanerea in Romania a Clanurilor parlamentare NAZISTE si ofiterii corupti din structuri care oricum ei vor fi pusi la ADAPOST la orice INVAZIE ! Succes ROMANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  60. vreti sa creasca LEUL ? SIMPLU va creste cand nu mai consumati in NESTIRE benzina motorina si curent electric ! SUCCES !!!

    RăspundețiȘtergere
  61. suspendarea lui TB - cand va pleca TB va veni altul impins de un partid cu , clanuri naziste … atunci sa vezi atentate …deja Antonescu face GRESELI ENORME ...

    RăspundețiȘtergere
  62. Mai vreti sa aveti copiii , nepotii intregi ??? cereti televiziunilor sa scrie regulat ca zaharul rafinat DISTRUGE NEURONII si duce la un comportament VIOLENT ETC. !!! Clanurile naziste din parlament sunt foarte multumite de violenta din strada si scoli ... le place sa conduca cat mai multi Debili si Psihopati drogati cu zahar rafinat !!!

    RăspundețiȘtergere
  63. http://www.realitatea.net/ungaria-vrea-autonomie-culturala-teritoriala-pentru-maghiarii-din-romania-tusnad_724902.html - pregatiti armata cu CAP !

    RăspundețiȘtergere
  64. se potriveste ce vrea tokes cu Planul SECRET al Clanurilor din Parlament ...

    RăspundețiȘtergere
  65. Daca mai " misca " anti-ROMANIA vreun parlamentar deputat sau senator etc. , se va afla mai devreme sau mai tarziu indiferent cum si unde ... exista si mii de captatori de informatii Telepatice care mai prind ... , listele inca se fac pe tot teritoriul tarii si oriunde vor pleca in lumea asta vor fi urmariti de mari NECAZURI , mai mari decat au produs Poporului - exista Forte de la NATURA etc. ... acumularea de averi nu-i face INVINCIBILI deci atentie la MISCARI si JAF - exista si posibiliatea de donatii sau/si LEGI de reparare a unor Situatii SUPERGRAVE !!!

    RăspundețiȘtergere
  66. se pot face Donatii ptr. AGRICULTURA - ma refer la cei cu AVERI !

    RăspundețiȘtergere
  67. URGENT sa va instruiti COPIII ptr. PREVENIRE si antiGENOCID - sa se fereasca de implantarea involuntara a unor CIPURI !!! asta asteapta clanurile naziste din parlament - controlul comportamentului prin cipuri SPECIALE - http://2blackjack1.wordpress.com/2010/07/24/the-matrix-devine-real-in-numai-zece-ani/

    RăspundețiȘtergere
  68. Acestia vor fi impulsionati sa Consume cat mai mult , sa Distruga , Ucida , sa Faca sex cu , COPII sau persoane de acelasi sex , sa TERORIZEZE pe altii care nu-s DEVIATI ca ei , sa-si schimbe sexul ETC. - sa observati in functie de Comportament cine este supus unor Experimente cu CIPURI sau/si Experimente PSIHOLOGICE ... poate avea un asemenea cip fara sa stie ...

    RăspundețiȘtergere
  69. Clanurile Naziste din parlament au in PROGRAM distrugerea PSIHICA si FIZICA in special a COPIILOR si TINERILOR

    RăspundețiȘtergere
  70. nazistii din biserici se ocupa cu cheltuirea banilor ce sunt buni ptr. AGRICULTURA !!! http://www.realitatea.net/preotii-vor-sfinti-astazi-o-cruce-de-300-000-de-euro-ridicata-in-pasul-tihuta-vezi-video_725027.html

    RăspundețiȘtergere
  71. psd pnl si udmr vor avea niste Surprize Foarte Neplacute in randul Tinerilor mai ales .

    RăspundețiȘtergere
  72. # PRIMAR drogat cu ZAHAR RAFINAT care duce lumea la MOARTE ... METODE de RETARD !!! http://www.realitatea.net/patru-persoane-au-fost-impuscate-intr-un-conflict-dintre-primarie-si-o-firma-de-constructii_725164.html

    RăspundețiȘtergere
  73. Cand in Romania se fac imprumuturi de zeci Miliarde EURO ptr. VINZAREA TARII sigur si in mod foarte bine PROGRAMAT , incep ORGANIZATIILE NAZISTE de PRETUTINDENI sa distraga atentia ROMANILOR de la CRIMELE care se executa zilnic in aceasta TARA foarte frumoasa si bogata , prin prezentarea la TELEVIZIUNI a unor SINUCIDERI sau/si PRABUSIRI de AVIOANE , ELICOPTERE si alte "MINUNI" care pot fi Comandate de UNDEVA unde exista multe RESURSE si AGENTI INFILTRATI etc. ! ASA se vinde o TARA INTREAGA cu ajutorul TELEVIZIUNILOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  74. CEUSESCU devenise prizonierul ELENEI si CRIMINALILOR din SECURITATE - acum BASESCU este PRIZONIERUL clanurilor NAZISTE din PARLAMENT - acolo sunt cele mai mari AVERI , etc.!

    RăspundețiȘtergere
  75. Manelistii si Magistratii conduc RO , ei au venituri uriase si nu sunt solidari cu poporul … amanuntele sper ca le stiti despre aceste categorii …

    RăspundețiȘtergere
  76. Mai multi Romani doresc sa vada cum Copiii si Nepotii celor din Armata , Magistratura , BOR , Politicieni si Parlament , a se include si pensionarii din aceste CATEGORII , deci sa vada cum isi Apara ei tara in TEATRELE de OPERATII din Afganistan unde se intampla din mai multe Informatii Lucruri nu tocmai Placute - cei din Armata sunt vazuti de sus ca niste NUMERE , CIFRE puse la GRAMADA , CARNE de TUN ptr. MENTINEREA LUXULUI si PRIVILEGIILOR celor mai de SUS , deci LEGILE in ROMANIA este clar nu sunt PTR. TOTI VALABILE , unii se mai DAU si PATRIOTI !!!

    RăspundețiȘtergere
  77. http://www.gandul.info/news/boc-propune-focus-grupuri-pe-cresterea-economica-intre-ministrii-romani-si-israelieni-peres-ii-spune-ca-viitorul-economiei-trebuie-cautat-in-ingineria-genetica-6867068 cobai si experimente ....

    RăspundețiȘtergere
  78. http://www.realitatea.net/patru-copii-dintr-o-comuna-gorjeana-loviti-de-o-masina-in-timp-ce-se-jucau-in-fata-casei_733126.html
    Patru copii, loviţi de o maşină în timp ce se jucau în faţa casei - multi romani au probleme psihice si detin masini ... atentie si puneti AFISE ...

    RăspundețiȘtergere
  79. - Sistemul public - se joaca mult teatru , Coruptii comenteaza si saboteaza cand nu mai pot fura si Coordona , Executa GENOCIDUL - faceti curatenie prin STRUCTURI - Nu Presedintele Basescu face asta ci Anumiti sefi impreuna cu niste SCLEROZATI care viseaza numai AVERI si FUNCTII !!! http://www.realitatea.net/basescu-sanatate-a-fost-finantata-in-ultimii-ani-tragedii-ca-la-giulesti-nu-ar-trebui-sa-aiba-loc_732799.html

    RăspundețiȘtergere
  80. se vede de ce trebuie scumpit zaharul rafinat de 10 ori ... ii face pe oameni sa se sinucida , ataca neuronii ... parlamentari de 2 lei care ucid poporul prin legi date cu ignoranta ... veti ramane numai cu DROGATI si sinucigasi in armata http://www.realitatea.net/un-subofiter-din-barlad-s-a-sinucis-cu-arma-din-dotare_733618.html

    RăspundețiȘtergere
  81. TB cauta razboi cu alte tari ... nu este bine deloc ... consilierii de la Cotroceni sunt drogati ???

    RăspundețiȘtergere
  82. - la 200 000 de turisti pe timp de criza vor mai apare niste ACCIDENTE si SPAGI ... am mai spus ... pe timp de criza sa nu mai mearga romanii la distractii chiar asa ca vor avea MARI SURPRIZE ... Sistemul CRIMINAL se intareste la sfarsit de saptamana !!! http://www.realitatea.net/aproape-200-000-de-turisti-isi-petrec-acest-weekend-pe-litoralul-romanesc_733763.html

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna ZIUA !
    ...
    ~
    Cornelius,

    PS: ... la fel, imi mentin "parerea" ! (EXPUSA mai sus ... cu 3 randuri)...,

    RăspundețiȘtergere
  84. solutia finala - ce simplu este ... intai somatia de vigoare catre parlamentari sa dea o lege ptr. impozitarea temporara a averilor cu 10 % , altfel copiii lor nu vor mai avea loc in Romania decat acolo unde se milogesc unii in genunchi la Straini ptr. o bucatica de PAINE ... dupa somatie urmeaza faptele ... ii ignori pe parlamentari pana ii faci sa plece din Romania si alte metode sunt descrise ....

    RăspundețiȘtergere
  85. au nevoie de bani ca sa controleze vitezomanii de pe strazi ... chiar nu va dati seama ce se intampla ... nu au curaj sa se mai lege de Patriciu si alti datornici ptr. ca au avocati prea buni si legile din parlament sunt facute ptr. JEFUITORI ... deci desfiintati parlamentul oameni buni daca vreti sa mai traiti in ROMANIA !!!

    RăspundețiȘtergere
  86. - ca urmare a genocidului este necesara depolitizarea in institutii URGENT - deja se recunoaste si in media la TV ca este promovata Incompetenta !!!

    RăspundețiȘtergere