1 Mai la gratar cu mici si bere

In Grecia tinerii s-au batut cu politia de 1 Mai 2011.

S-a adeverit ca Osama Bin Laden este mort. Am scris si eu  de curind un Pa anemic care nu a fost luat in seama. Facea dializa si nu avea cum sa reziste in munti.

1 Mai  ne arata explicit ce ne desparte pe noi de lumea civilizata. Mereu s-a spus ca  de ce la noi in Romania, de  1 Mai nu sint mari demontratii ca,  in  tarile occidentale. De ce la noi se iese la iarba verde cu mici la gratar si bere. De ce acolo sint si mari demonstratii  sfirsite prin  violenta? Asta pentru a se pastra locurile de munca, salariile decente, preturile scazute? Sa nu uitam ca si la noi comunistii,  intii  faceau mitinguri si demnostratii si dupa aceea oamenii muncii aveau dreptul, sa rupa rindurile si sa mearga la mici si bere.
Dar cui ii pasa? Guvernantilor hoti, le convine asta, sa  stea prostimea la gratar, caci adunati pot fi periculosi. De aceea noi ne tirim ca niste rime la picioarele  tuturor, in speranta ca vom primi un pic de mila. De aceea intaresc cele spuse pina acum ca, ne trebuie o guvernare de extr.dreapta mai dura, sa puna lucrurile la punct cu hotarire. La extrema stinga nu am  nadejde ca,  pentru a inmulti ridurile au bagat in politica tot felul de cazaturi, ahtiate  dupa indecenta. Ce nadejde sa avem la asemenea persoane, niste veritabile rebuturi umane care, reneaga sarbatorile traditionale ale neamului nostru, dar  slavesc sarbatorile pagine. Si 1 Mai s-a impus in demonstratii acum mai bine de 100 de ani dar, a avut si are un tel nobil.
Insa acum la noi in tara baltim in mizeria  morata si murdarim si Ziua de 1 Mai, in tara si peste hotare(Austria).
Daca vom merege tot asa inainte, nu vom avea speranta de imbunatatire a vietii noastre de zi cu zi.
Tot asa vom fi si peste 100 de ani.Traiasca mizeria morala si imoralitatea cazaturilor.
Sau sa facem apel ca, acum este timpul sa iasa in fata patriotii, barbatii tineri, curajosi si inteligenti  in  momentul acesta cheie pentru  fibra neamului nostru, prostit? Curaj va spun  iar. Totul depinde numai de noi. Inca nu este totul pierdut. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu