Iesirea din criza. Presedintele (nu) se tine de cuvint.....

Va contrazic. Presedintele nostru ales, s-a tinut de cuvint. Aduceti-va aminte ca  din 2009, a spus ca nu isi propune sa  combata criza si s-a tinut de cuvint. De ce il denigrati. Numai ca a spus ca-si da demisia in 5 min. si nu si-a dat-o? Sinteti rautaciosi si nesuferiti. 
Exemplificare :
Traian Basescu, Guvernul si BNR nu si-au propus iesirea Romaniei din criza. Acum criza economica este motivul pentru care Klaus Iohannis nu poate sa fie Prim Ministru (15 oct.2009).:)))))

"In caz de suspendare imi dau demisia dupa 5 minute"( marti 15 apr.2007)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a sustinut marti, 17 aprilie, o declaratie de presa in legatura cu avizul Curtii Constitutionale privind procesul de suspedare a Presedintelui Romaniei. De asemenea, seful statului a abordat o serie de prioritati pe care institutiile statului trebuie sa le aiba in vedere in perioada imediat urmatoare.


Presedintele tarii a precizat ca procesul de suspendare este un act a carui importanta depaseste planul personal: "Nu este problema personala a lui Traian Basescu suspedarea presedintelui Romaniei. Valentele unui astfel de gest sunt mult mai importante. As indrazni sa spun, daca imi este permis, ca un astfel de gest este de interes national si nu de interes personal".


Sa nu mai denigrati presedintele, caci si-a respectat cuvintul dat:))))

Acesta a fost un PAAAAAA..... valoros???????:))))))

http://singurafelina.blogspot.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu