Cum se facea sex acum 50 de ani


 

Confesiune

Data viitoare când nu ai chef de sex, nu îţi mai refuza iubitul, pe motiv că eşti obosită şi stresată. Bucură-te că ai voie să faci „sex normal în poziţii anormale.”
În 1900 doar poziţia pe care o ştim azi drept misionarului era acceptată. Oricare altă poziţie era considerată o perversiune. Nu doar sexul înaintea căsătoriei era blamat, ci şi o serie de gesturi sexuale între soţi, care azi ni se par… lipsite de fantezie!

De exemplu, o practică mai mult decât revoltătoare la 1900, era simplul fapt de a vă atinge trupurile cu buzele şi limba! O soţie înţeleaptă îşi făcea un scop din a nu-i permite niciodată soţului să o vadă dezbrăcată. Totodată, ea trebuia să aplice tot felul de şiretlicuri pentru a evita sexul cu soţul ei, cum ar fi să mimeze dureri de cap şi să-l cicălească (mda, se pare că e moştenire genetică), pentru ca lui să-i piară pofta de sex. În cazul în care bărbatul iniţia însă sexul, femeia era obligată să stea cât mai nemişcată şi să nu arate deloc entuziasm cu privire la ce se întâmplă.

Nu-i aşa că îţi vei strânge iubitul cu putere în braţe când se aşează lângă tine în pat diseară?

Că tot veni vorba, în anii 1950 o femeie îşi strângea pentru prima oară soţul în braţe în momentele de intimitate abia după vreo 15 partide de sex, ce aveau loc bineînţeles după căsătorie!

Am aflat acest lucru de la Aurora, o femeie în vârstă de 75 de ani, care a acceptat să dezvăluie pentru cititoarele Unica.ro cum se făcea sex acum 50 de ani! Descoperă un interviu palpitant despre plăceri orgasmice cenzurate de mentalitatea inchistată a acelei perioade…
continuarea o gasiti dvs. :))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu