Cu si despre filme

Sa incepem acest post prin a preciza ca sunt un iubitor de filme de toate categoriile, in special daca filmul are actiunea si personajele facute de asa natura incat sa iti miste putin rotitele, sa te transpuna intr-o lume paralela, sa uiti complet de lumea normala pentru o ora jumatate sau doua si sa inveti ceva, sa iti dai seama de lucruri importante, sau sa razi copios infrumusetandu-ti starea de spirit. 

Chiar daca zilele acestea ploaia nu prea ne-a creat cine stie ce chef de viata(astazi parca mai mult ca oricand), am reusit sa merg ieri, impreuna cu cativa colegi la "Source code", un film ce este dupa parerea mea absolut genial. Sa precizam ca miercurea avem mereu optiunea Orange film(care dupa parerea mea este cred ca singura chestie din Orange cu care am avut tangenta si de care sunt foarte multumit), si putem achizitiona 2 bilete la pret de unul cu ajutorul unui cod Orange, asa ca pentru asta, merita mai mult ca oricand sa te relaxezi cu prietenii la un film.

Revenind la "Source code", actiunea se petrece intr-un tren, langa Chicago, acesta fiind aruncat in aer in aproape de metropola americana. Capitanul Stevens este transpus intr-o alta persoana cu ajutorul unui software, in incercarea de a-l gasi pe cel ce a pus la cale acestea. Cu toate acestea, el are doar 8 minute, nestiind la inceput nimic despre viata celui pe care il va inlocui practic. Dupa cele 8 minute, trenul explodeaza si el se reintoarce intr-o capsula imaginata de program si o va lua de la capat. Intr-un final reuseste sa-l gaseasca pe raufacator, programul are succes, insa la dorinta sa, cea care il indruma spre a gasi detaliile, il retrimite in tren pentru ultima data, pe riscul sau, iar personajul principal reuseste sa si salveze trenul, in care se afla cineva special pentru el.

Trebuie sa recunosc ca mi-a placut mult filmul si il pot considera alaturi de "The jacket", "Happy accidents" sau "The number 23", unul din thrillerele cu accent psihologic pe care le-as revedea cu placere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu