Dominique Strauss-Khan violator in serie

Imi pare rau ca acum apare in toata goliciunea ei  aceasta casta de neatins, casta bogata  care conduce destinele lumii si care face parte din vechea  nobilime a lumii.
 Acum s-a vazut dispretul lor  profund, de la inaltimea functiei si bogatiei lor , fata de cei  obisnuiti. Nu pun la indoiala vinovatia lui. Cine stie cite  cameriste  de hoteluri, el fiind mereu  cu problemele FMI-ului plecat prin lume, au facut cunostinta cu animalul din el. Dispretul fata de o camerista negresa, care impotriva vointei ei a trebuit sa faca fata unui atac animalicesc din  partea unui domn subtire, un domn
 de care depindea destinele lumii financiare printre care si ale Romaniei. Un om care  era un dur in totul, un om care dupa cum se spune nu avea mama nu avea tata, un om care calca pe cadavre, a dat la 62 de ani cu piciorul la o cariera de o viata si cu perspectiva de a deveni presedintele unei tari care a pus bazele  democratiei si moraleri(revolutia de la 1789). Pentru ce ? Pentru  ca a dispretuit o femeie obisnuita negresa, camerista la un hotel din New York. Si dovada de dispret este in insusi faptul a, ceea ce i-a cerut. I-a cerut ceva animalic, desconsiderind-o ca om si ca femeie. Toate astea impotriva vointei ei.  Avea antecedente, fata de o tinara  din Franta care a fost intimidata si a renuntat la plingere. Chiar daca i s-a pus la cale totul, a  picat in plasa tocmai datorita  dispretului fata de oameni si in special fata de femei. Daca ar fi voit anumite servicii contra cost, gasea prostituate  in acest mare oras. Dar nu a vrut sa fie vazut, nu a vrut sa fie stirbita reputatia, ca umbla dupa prostituate si nu in ultimul rind din zgircenie, sa nu plateasca. Pentru ca este un lucru stiu ca cei foarte bogati,. obisnuiti sa aiba acces la orice gratis, ca facind parte din ceva ce li se cuvine, sint  cei mai zgirciti. S-a gindit ca daca apeleraza la camerista neagra, totul va fi  in oala sub capac si ea nu va depune plingere si chiar va fi onorata de un asa personaj important al lumii.
Ma bucur ca justitia americana  dovedeste ca isi va face datoria, mai ales ca, politia l-a luat din avion cu catuse. Toate masinatiunilor  care se vor face, pentru a fi scos basma curata, nu vor reusi sa-l spele de aceasta murdarie morala,  pe care a ascuns-o zeci de ani. Animalul din el  este de vina ca nu si-a strunit instinctele si nu a chemat o prostituata a  hotelului, tocmai pentru a nu face public si a nu plati aceste servicii. Serviciile cerute gratis  de la camerista dovedeste ca, nu voia  sa aiba deaface cu ea  in mod uman, ci numai animalic.
Acum vedem acest domn al lumii financiare, de care am depins si noi cu catuse la mina. M-as impresionat mai ales  pedeapsa, pentru tentativa de viol  a justitiei amerticane  74 de ani. Deci daca va fi gasit vinovat el va sta toata VIATA  in puscaria americana. La noi dl. Gelu Visan violatorul nostru, este liber, zburda si ocupa televiziunile cu  discursurile lui despre morala. Cine este de vina pentru aceste pachiderme  de la noi din tara, care trebuiesc strivite, nu sa ne tina  lectii.
Sper sa  fie o lectie si pentru justitia romana acest caz, sa se vada ca justitia are mina lunga si nu este nimeni iertat, indiferent ce functie are in lumea asta, sa nu fie protejat in  lumea lui. Sper ca in curind, dupa acest exemplu si justitia romana  sa-si faca datoria. Sa se dea pedepse grele nu asa "cu suspendare".
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu