Etern secrete



Oameni preocupaţi de nunţi regale care uimesc prin grandoare şi complexitate, dar ascund detalii.
Oameni care se joacă de-a Dumnezeu şi crează catastrofe naturale, războaie şi chiar viaţă de diferite forme.
Oameni care cred că Harap-Alb este doar un erou din basme...
Aceiaşi oameni care cred că ochiul din piramidă este doar un decor la modă şi un subiect de film.
Oameni care îşi pierd mintea în religii, se închină la statui şi acceptă cu credinţă istoria. Nu vor merge niciodată detectivi pe urmele sfinţilor, poate aşa ar vedea că unii poate nici nu au existat. Sau poate s-ar lovi de istoriile secrete şi în mintea lor s-ar duce o luptă grea. Şi, pe urmă, mulţi s-ar descrie atei.
În ce crede un ateu?...În nimic!
În ce nu crede un ateu?...În Dumnezeu!
Dar nu există om care să nu creadă în ceva. Nu există atei!
Există rău şi există bine. Există ei şi existăm noi...sub acelaşi cer, opere ale aceluiaşi Creator.
Există războaie pentru petrol, heroină, cocaină, totul pentru control.
Se crează schimbări în societate prin conflicte politice între stânga şi dreapta. Iar în urma acestor conflicte va apărea un nou sistem politic, o sinteză a celor două puncte de vedere. Sună destul de nevinovat, dar acest sistem de dialectică politică este folosit şi în conflictele armate, iar planul care se realizează chiar în acest moment este de a crea conflicte, de a crea războaie.
Motivele sunt, binenţeles, întemeiate. Companiile care produc rachete, arme, gloanţe, uniforme, tot ce are de-a face cu războiul, înregistrează profituri enorme, iar populaţia masculină scade. Să nu uităm că, încă din anii 50, se doreşte o depopulare, iar războaiele sunt evident o cale de a depopula planeta!
Ce este mai frumos decât să observi toate frumuseţile care te-nconjoară?...să admiri ceea ce Dumnezeu a creat şi ne-a dăruit nouă? Mai frumos este să le înţelegi! Şi pe lângă asta, mai frumos este să observi forţele care doresc să le distrugă, sa te distrugă. A fi orb la figurat este mai dureros...e un păcat!

Dar ce contează dacă afară plouă sau este soare atâta timp cât la TV...
Dar mai important decât ce este la TV este ideea de "ce este cu TV-ul?".

Televiziunea este un hipnotizor în masă a minţii globale. Şi ce se întâmplă e că implantează o credinţă asupra realităţii la minut şi apoi, o dată ce avem acea credinţă implantată, edităm informaţia pe baza acelei credinţe.
Populaţia mondială este literal supusă la hipnoza în masă. Oamenii care se trezesc şi văd exact manipularea din jur, se comportă ca şi atunci când hipnotizatorul pocneşte din degete. Subconştientul este creatorul realităţii!

Cu toţii visăm să atingem fericirea, sa descoperim iubirea...puţini visăm să fim liberi. Pentru că societatea ne-a făcut să credem că ne-am născut liberi. Trebuie însă să deschidem larg ochiul minţii ca să vedem gratiile de colivie de la marginile Universului cunoscut...
Avem libertate de exprimare, dar dacă ne uităm în oglindă avem plasturi lipiţi pe buze.
Avem liber arbitru, dar un singur drum cu obstacole şi intersecţii cu drumuri închise.
Pentru libertate trebuie să sărim gardul, dar asta e ilegal şi suntem sancţionaţi. Este o poveste în ramă, o închisoare mică într-o închisoare mare.
Să rămâi spiritual într-o lume materială este ca şi cum ai găsi cel mai mic diamant pe fundul cel mai adânc al oceanului...dar cel mai preţios!
Să fii corect faţă de ceilalţi înseamnă să fii corect faţă de tine, pentru că la următoarea rotaţie a Pământului s-ar putea să te afli tu în locul lor şi alţii în locul tău.
Şi toţi ne luptăm unii cu alţii şi toţi ne omorâm ca în războaie! Pentru că şi răzbunarea e o armă la îndemână, nu avem nevoie de pistoale. Şi uităm să fim înţelepţi în orice decizie, pentru că atunci când ai fost lovit o dată şi ai întors şi celălalt obraz, a treia oară care obraz să-l mai întorci?
Şi nu înţelegi că abia după ce eşti pălmuit de nu îţi mai ajung obrajii devii cu adevărat înţelept...trebuie doar să nu uiţi să îi întorci iar şi iar.

Un comentariu:

  1. Ateul nu crede ın marketing-ul religios ci ın Evolutie şi ştiinta şi spera ca ın cel mai scurt timp se va gasi o solutie şi pentru bolnavii cu cruciulite pe creieri!:)

    RăspundețiȘtergere