O negresa grasa si borata face "jocurile" la FMI

BANI, CAT MAI MULTI BANI !    

Dominique Strauss-Kahn (c) exclusivenews.com

Americanii isi doreau de mult sa-l schimbe pe Strauss-Kahn de la presedentia FMI deoarece SUA, aflata intr-o criza economica si financiara acuta nu prea a fost ajutata , ba chiar a fost neglijata ostentativ de institutia bancara mondiala cu sediul pe teritoriul american. Cel care a spus cu glas raspicat ca SUA este tara care a declansat criza mondiala si ca in continuare nu se iau masuri eficiente pentru rezolvarea ei a fost Strauss-Kahn , presedintele francez al fondului.
Iata ca o presupusa tentativa de viol a rezolvat problema americana, desi victima nu a tipat, nu are semne pe corp, iar varsta ,stiut fiind ca negresele se basoldesc pe la 28-30 de ani cu 2 copii din flori, nu o fac o femeie care sa provoace atractii sexuale teribile.Nu are importanta, judecatorii americani o cred pe negresa camerista si nu-l cred pe presedintele FMI, care, la banii lui, si-ar fi putut comanda o duzina de profesioniste tinere si frumoase.
Presupusa victima este o imigranta africana in varsta de 32 de ani, care locuieste la Bronx (nordul New York) si are cel putin un fiu si o fiica in varsta de 16 ani, potrivit tabloidului New York Post.
“Este o femeie prezentabila, foarte agreabila, foarte prietenoasa. Este in stare de soc”, a declarat una dintre colegele sale de la hotelul Sofitel pentru cotidian.
“Conducerea institutiei ne-a cerut sa nu ii punem prea multe intrebari pentru ca este foarte afectata”, a adaugat angajata sub acoperirea anonimatului.
Potrivit unui alt tabloid, New York Daily News, aceasta femeie inalta, de 1m80, este o mama singura.
Citat de New York Times, paznicul cladirii in care locuieste a povestit ca s-a mutat recent. “Sunt oameni buni”, a declarat pentru cotidian o vecina, tot imigranta africana.
“De fiecare data cand o vad ma bucur, pentru ca amandoua suntem din Africa. Ea nu a ridicat niciodata probleme. Niciun zgomot. Totul era bine”, a adaugat ea.
Conducerea hotelului a anuntat intr-un comunicat ca presupusa victima avea un comportament exemplar.
“Angajata noastra lucreaza la Sofitel New York de trei ani si suntem pe deplin multumiti de munca si de comportamentul ei”, a declarat pentru AFP directorul general al hotelului, Jorge Tito.
Tanara femeie nu are antecedente judiciare si nu pare sa se fi intalnit vreodata cu Dominique Strauss-Kahn anterior, potrivit presei americane.
La randul sau, politia nu face niciun comentariu si refuza sa dezvaluie identitatea presupusei victime.
Aceasta femeie l-a identificat duminica pe Dominique Strauss-Kahn dintre mai multi barbati care i-au fost aratati la comisariatul din Harlem (nordul Manhattan), unde directorul FMI a fost adus sambata seara, dupa ce a fost arestat.
El a comparut luni in fata tribunalului penal din Manhattan. Judecatoarea i-a refuzat eliberarea pe cautiune si a ordonat mentinerea lui in detentie. Urmatoarea audiere este fixata pentru vineri.
http://mercenarul.weblog.ro/
http://dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu