Conventia PD-L, vot"blatuit", baietii isi fac mina pentru 2012

BANI, CAT MAI MULTI BANI   

Zi de foc,azi, pentru partidul de guvernamant, care isi alege presedintele, sub atenta supraveghere aBASESCULUI, care a fost invitat sa participe la Conventia Nationala. Lupta este stransa intre Emil Boc si Vasile Blaga, iar metodele prin care se spera sa sa castige nu tocmai ortodoxe. Aripa din PDL care detine si fraiele statului nu ezita sa arunce in lupta orice fel de sisteme si metode,unele deja verificate in 2008 si 2009.
Spre exemplu, a naibii coincidenta, Institutul National de Statistica s-a gasit taman in final de saptamina sa arunce pe piata informatia bomba ca am iesit din recesiune, gratie – nu-i asa? – eforturilor supraomenesti ale lui Boc, candidatul basist.
Tot azi, se anunta ca BASESCU recheama in tara cel mai mare lot de ambasadori de dupa revolutie, 17 dintr-un foc, eliberind tot atitea locuri pentru baietii cuminti ai PDL care papa tot si fac nanica atunci cind le spune BASESCU. Si, desigur, voteaza asa cum trebuie, la CONVENTIE.
Si tot azi, aflam dintr-un sondaj CURS al lui Lazaroiu, ca majoritatea fanilor PDL il vor presedinte pe Emil Boc (57%), fata de numai 34% pe Blaga. In schimb, pe Blaga il  vrea presedinte al PDL oamenii din opozitie,Ponta si Antonescu. Tradatorul…
Si, ca veni vorba de vot, sa pomenim o informatie de ultima ora care se vehiculeaza, potrivit careia aripa Boc a gasit metoda de a controla votul delegatilor, ceea ce i-ar asigura o victorie fara drept de apel. Mai precis, delegatilor la congres autodeclarati de partea lui Boc li s-ar fi transmis ordinul de a iesi din cabina de vot cu foaia neimpaturita, acest lucru urmind sa fie facut abia in fata urnei de vot. In intervalul de la cabina la urna, persoane din sala dotate cu aparate foto performante ar urma sa fotografieze foaia de vot, astfel ca, la marirea imaginii, sa se vada clar locul unde se afla plasata stampila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu