Cum am ajuns in acest stadiu de abrutizare? (Romania cersetoare?)

Cit de repede am ajuns in acest stadiu de abrutizare? Nici acum dupa 21 de ani nu sintem constienti in ce stadiu sintem. In stadiul unor animale flaminde, care se inghesuie sa apuce citeva sarmale(sau peste imputit).
Cu ce ocazie? Nu se stie dar ce conteaza !!! Ziua Europei? In cheierea celui de al 2-lea razb.mondial?  Proclamarea independentei din 1877? Ce conteaza . Pentru romani conteaza ca s-au dat sarmale.
Cine este de vina? Conducerile tarii dupa asazisa REVOLUTIE? Noi toti prin  delasare, lasind mereu alti hoti, mai hoti ca anteriorii, sa ne condu a viata, viitorul, destinele noastre ale tuturor?
Dar la viitorul copiilor nostrii ne-am gindit?
Unde ne este demnitatea noastra ca neam?
Ne interesam si ne amuzam de can-canurile actuale. 
Credem ca cu 2 PA-ri timpite intre 2 andrele, putem sa schimbam soarta tarii?
Cind a inceput sa se stinga speranta noastra? In 2004 cind  ne saturasem de Adrian Nastase si sleahta lui de  hoti  si am facut gresala sa dam tara pe mina unui mincinos si impostor, care spunea ca a pregatit tepele in Piata  Victoriei? De cum a a juns la putere a pus in posturile cheie gasca lui de flaminzi si din SEMI CERSETORI I-A ADUS IN STADIUL DE MARII BOGATASI AI TARII pe care sint invidiosi im bogatitii lumii.
Sa ne gindim numai la un singur exemplu ca nici fii acestui popor, nu ne vor binele. Ion Tiriac a stat intr-o vila de 18 camere in cartierul Primaverii, cu pretul unei pensii de la aceea vreme. A venit cu o avere de 12 mil. marci si acum are o avere de 2,5 miliarde de euro. Si cind te gindesti ca multi dintre noi il voiam presedintele tarii :))))
Dar nici prin derularea  lucrurilor cu ceilalti, nu ne-a fost usor. Ca dovada ca acum se pune problema, sa ne conduca altii(din afara tarii) oficial.
In  privinta FMI  cum am ajuns de la centura de siguranta, in 2 ani la inrobirea noastra pe zeci sau peste o suta de ani?
Asta pentru ca nu ne intereseaza nimic numai cancanurile cu divorturi si placeri ale batrinelor maritate.
A ne bate joc de noi, a ne distruge numai de dragul unor cazaturi. Pacat, mare pacat !
La nivelul tarii sint barbati care ar trebui sa caute  sa trezeasca spiritul patriotic si sa fie port-drapelul nostru al tuturor.Sa salvam tara ca, nu este o cazatura batrina.
Curaj, nu e totul pierdut.  Capul sus, pieptul inainte !!! papapa 
Tot articolul pe:   http://odorica-dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu