PA....uri

CORUL CARE LE-A CINTAT PARLAMENTARILOR IN PRIMA ZI "CRAI NOU" si "MULTI ANI TRAIASCA"(ca doar traiesc bine pe spinarea noastra incovoiata de  impozite  si datorii).

Ce mult m-am mai bucurat ieri cind am vazut la tv. ce veseli erau conducatorii tarii erau ca la nunta, nuntasi chercheliti.
Ce bucurie, erau veseli, rosii in obraji, rideau si erau cu miinile pe sus. Mai ales presedintele  cind cerea si mai mare austeritate, ridea in hohote. Sa mai taie din salariile alea  nesimtite de 300-400 lei.O pensie la unul care nu a muncit in viata lui, este de 350 lei. Asta da dreptate. Si Videanu era in extaz cu miinile pe sus ca, era multumit si economia tariii o lasase in cadere libera asa putina cit era ea.
 Se merita sa te  bucuri ca, doar ai facut pentru binele tarii.La intilnirea  partidului cu presedintele tarii propun sa nu se mai consume bauturi alcoolice,  pentru ca da rau la populatie care se uita si nu le vine a crede.Nu toti tin la bauturi alcoolice tari, numai unul si el cam......
Parca am zarit cu ochii mintii in miinile ridicate ale lui Videanu, o sticla cu vin rosu in semn CA MIREASA A FOST FATA MARE.
(Nu-i asa ca nu mi-a reusit PA-ul Dar m-am straduit totusi).
http://odorica.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. daca ii bagati in seama le creste puterea ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Articolul îmi place!
    Dar dacă e un PA sau nu, mă abţin să comentez.:)
    În mod cert are mai mult de 500 de caractere...
    O să postez şi eu un PA, pe aceeaşi temă, am văzut secvenţa la TV... dacă nu te superi.
    Te pup şi aştept acceptul tău de a te "concura" la PA-uri.

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o incercare. Trebuia sa ma opresc la citeva rinduri mai sus, dar mai aveam de scris si in continuare. Astept cu nerabdare Pa-ul tau sa vad daca ai imaginatie mai bogata ca a mea, ca eu voiam sa pun si "i-am ciuruit" dar prea ma lungeam.
    Cu simpatie,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere