El nu s-a îndoit ...

„El nu s-a îndoit de fagaduinta lui Dumnezeu, prin necredinta, ci, întarit prin credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu, deplin încredintat ca El ce fagaduieste, poate sa si împlineasca.” Romani 4: 20-21

Din pasajul biblic de astazi învatam despre credinta de neclintit al lui Avraam. El l-a urmat pe Domnul înca dinainte ca Dumnezeu sa îi spuna unde avea sa mearga si de ce. Si a ascultat chiar si atunci cînd n-a înteles deplin ceea ce i sa întîmpla sau ceea ce trebuia sa faca. Acest lucru cred ca i-a fost foarte greu de împlinit lui Avraam, cum cred ca si noua ne este!

Cu toate acestea, Avraam n-a lasat ca neîncrederea sa-si faca loc în inima sa. Ci a hotarît sa se încreada în Dumnezeu si sa-L asculte neconditionat, indiferent de ceea ce i se întîmpla.

Daca te afli într-o situatie imposibila, o astfel de atitudine poate fi o adevarata provocare; nu-i asa? Însa, daca vei alege sa te încrezi în Domnul, Dumnezeu va fi credincios si fata de tine.

De aceea, nu permite îndoielii, fricii si influentelor negative sa te faca sa uiti datoria de a te încrede în Domnul neconditionat. Asemenea lui Avraam, ia hotarîrea sa asculti de Domnul indiferent de ceea ce El îti spune si vei vedea modul în care Dumnezeu va lucra si în viata ta.

IA DECIZIA DE A TE ÎNCREDE ÎN PROMISIUNILE DOMNULUI ÎN ORICE ÎMPREJURARE A VIETII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu