Credinta vine în urma auzirii

„Astfel, credinta vine în urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvîntul lui Hristos.” Romani 10: 17

Credinta ta îl bucura pe Dumnezeu si face ca puterea Sa sa se reverse asupra ta chiar în situatiile cele mai dificile din viata. Cu toate acestea, de multe ori încercam sa ne conducem viata fara a lua în calcul puterea credintei; nu-i asa?

În momentul în care facem acest lucru ne vom umple de îngrijorare si confuzie, iar apoi ne vom întreba: de ce oare noi nu putem avea biruinta pe care a avut-o Domnul Isus?

Pentru a-L urma pe Domnul Isus, credinta este obligatorie. Credinta este asemenea unui muschi din corpul nostru, care cu cît faci mai multe exercitii, cu atît este mai puternic! Credinta nu este formata din sentimente si emotii, ci din încrederea ca Dumnezeu poate sa faca tot ceea ce a promis ca va face.

Adevarata credinta vine printr-o relatie personala cu Domnul Isus, iar o astfel de relatie poate fi aprofundata doar petrecînd mult timp în studiul Cuvîntului lui Dumnezeu.

De aceea, daca în aceasta zi vrei sa-ti întaresti „muschii” credintei, fa-ti timp sa citesti Biblia. Inima ta va fi astfel încurajata de promisiunile lui Dumnezeu si vei putea sa treci cu bine peste orice încercare, fiindca vei avea siguranta ca El este alaturi de tine.

CREDINTA VA CRESTE ÎN INIMA TA, DACA VEI PETRECE TIMP STUDIIND CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu