„Blestemat e oricine este atîrnat pe lemn”

Gal 3:13 Hristos ne-a rascumparat din blestemul Legii, facîndu-Se blestem pentru noi, -fiindca este scris: „Blestemat e oricine este atîrnat pe lemn”

Stii ca atunci cand Isus a murit, pacatele noastre au fost iertate fiindca El si-a varsat sangele? Fara varsarea de sange, nu exista iertare a pacatelor (Efeseni1:7, Evrei9:22). Dar de ce a trebuit ca Isus sa moara pe cruce din moment ce pedeapsa cu moartea in acea vreme in Israel era omorarea cu pietre, nu crucificarea?

Isus a murit pe cruce fiindca stia legea care spune „blestemat este cel atarnat pe lemn” (Deuteronom21:23) iar El a vrut sa ne rascumpere de sub fiecare blestem al legii, asa ca a mers la cruce si „a devenit blestem pentru noi”. Isus a luat toate blestemele noastre la cruce pentru ca noi sa luam toate binecuvantarile Sale.

In momentul in care L-ai primit pe Isus, toate blestemele din viata ta au fost distruse si calea prin care sa experimentezi acest lucru este simpla credinta si marturisire a ceea ce Isus a facut pentru tine la cruce. Spune ”Datorita Lui Isus, sunt binecuvantat!”.

Asa ca daca este o zona in viata ta in care te simti asuprit, de exemplu o boala de piele care refuza sa se vindece, spune „Cristos m-a rascumparat din aceasta boala, o refuz si o resping in Numele Lui Isus fiindca prin ranile Lui sunt vindecat!” (1Petru 2:24)

„Dar Pastore, tatal meu a murit de cancer, tatal lui a murit de cancer iar mie mi s-a spus ca am sanse mari sa patesc la fel, o am in sange”

Da, dar sangele Lui Cristos curs la cruce te-a rascumparat din toate blestemele, incluzand boala cancerului. Dumnezeu a pus blestemul cancerului pe Cristos, la cruce si a pus toate binecuvantarile Lui Isus asupra ta. De aceea, singurul lucru care va veni asupra ta si te va coplesi, este binecuvantarea Lui Isus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu