Basescu daca ai singe in instalatie, ARESTEAZA-L pe Ministrul Apararii chiar daca este amantul oficial al Elenei Udrea! ExN prezinta ARGUMENTE si DOVEZI ce releva ca Oprea e doar un hot marunt

Nimeni nu stie nimic despre faptele de arme si de vitejie ale lui Oprea, amantul oficial al Elenei Udrea, care e o rusine nationala, ca unul care spala farfuriile generalilor la popota, din postura de plutonier de intendenta, sa ajunga egalul in grad si sa le mai si ordone ca ministru.
Dovada e faptul ca amantul oficial al Elenei Udrea in persoana acestui analfabet notoriu Oprea, infractor de drept comun(acuzat de furt, fals in acte publice,uz de fals si creare de grup infractional organizat). Nesimtitul care a jignit si aruncat in derizoriu ARMATA ROMANA, acuzindu-i pe militarii de cariera  de pensii "nesimtite" si-a dezvoltatat un imperiu financiar care a avut la baza FURTUL unei mari societati cu capital suedez pe care prin fals(cu nevasta Sanda Oprea) a furat la propriu.
Continuarea, sursa : http://exploziv-news.ro/
http://singurafelina.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. Secretele Puterii dupa Moartea Fizica
    De ce credeti ca ofiterii din politie armata si servicii secrete sunt indemnati subtil sa umble cu prostituate si fetitele din sistem care fac orice in pat cu cei insurati ... ca sa fie slabiti si santajati !!! se stie ca o prostituata sau o femeie care se culca cu barbati insurati nimicesc psihicul si deseori fizicul barbatilor NEINSTRUITI CORESPUNZATOR - vor incerca UCIDEREA Spiritului dupa care eliminarea FIZICA a celor cu un suflet si spirit SLABIT - de aceea trebuie sa nu ramai sclav si sa fii in fata mortii de neclintit … SATANISTII se sperie de astfel de oameni ptr. ca EI STIU ca sufletele celor care nu se lasa in sclavie AU O MARE PUTERE si dupa MOARTEA FIZICA ! SUCCES celor care au INTELES ce am scris AICI !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai pus pe ginduri !
    pa
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Eminescu cam asa a fost hartuit ...dar tineti minte - vor ucide pe cei care deja au sufletul si spiritul slabit ... ca sa nu fie o PUTERE dupa moarte !

    RăspundețiȘtergere