Feminismul, miscarea care le-a invatat pe tinerele femei, sa devina "parasute".

Într-un articol publicat pe site-ul “Macleans.ca“, şi intitulat “Mame indecente, fiice paraşute”, mamele se plâng cum că fiicele lor văd “emanciparea” în termeni de “satisfacere a bărbaţilor”. În timp ce mamele feministe văd puterea ca o independenţă financiară şi resping ideea “femeii văzute ca un obiect”, fiicele lor acceptă mesajul pornografic al muzicii pop şi al publicităţii. Aşa cum spunea o mamă: “fiicele noastre cred că scopul lor în viaţă este acela de a fi fiinţe sexuale care să îi satisfacă pe bărbaţi”.
“Un sex oral e ca o strângere de mână”, afirmă altă mamă. “Atitudinea lor este: ‘Suntem emancipate, suntem libertine, avem controlul’ “. Da, dar cine le-a învăţat pe fete că ar putea avea sex în afara relaţiilor de iubire şi de căsătorie? Feminismul! Feminismul le-a spălat creierele săracelor fete, care cred că bărbaţii ar fi opresorii, iar căsătoria ar fi o sclavie.
Desigur că adepţii feminismului nu vor să recunoască acest lucru. Feminismul a fost mişcarea creată în mod artificial de către elitele sociale, cu scopul de a reduce populaţia şi de a submina instituţia căsătoriei şi a familiei.
În articolul mai sus amintit, nu apar cuvinte ca “dragoste”, “căsătorie”, “soţ” sau “familie”; aşa că nu mă miră faptul că ei nu pot înţelege pe deplin problema. Atât mamele cât şi fiicele sunt victimele unei distrugeri sociale deliberate.
Înainte, o femeie era o soţie şi o mamă iubitoare; ea îşi oferea sexualitatea bărbatului pe care-l iubea, tatăl copiilor ei, protectorul ei. În ziua de azi, tinerele femei sunt confuze. Ele nu ştiu cum să fie cu adevărat femei (iar acelaşi lucru e valabil şi pentru bărbaţi, care nu ştiu cum să fie cu adevărat bărbaţi). Dar, un lucru e sigur: bărbaţii nu se vor însura cu “paraşute”. Aceste femei vor fi lăsate cu ochii în soare, de îndată ce farmecul lor sexual va dispărea.
Aceste fete sunt obsedate să arate cât mai bine, dar ele nu-şi dau seama că adevărata frumuseţe vine din interior, din puritatea spirituală.
În trecut, bărbaţii trebuiau să-şi demonstreze iubirea şi ataşamentul lor faţă de femei, înainte de a face sex cu ele. Ca rezultat, femeilor li se oferea un rol pe termen lung (ca soţie şi mamă), care le satisfăcea cele mai adânci nevoi emoţionale. Acum, marea majoritate a femeilor tinere de azi au devenit “curve amatoare” şi “dispozitive corporatiste”. Cum ar putea fi altfel, atât timp cât îşi oferă trupul oricărui străin? Ele îşi imaginează că dacă n-o fac, bărbaţii vor căuta sexul în altă parte. Aşa că adevărata iubire dispare uşor-uşor…
Tot din articolul menţionat la început, observăm că nu apare nici cuvântul “tată”. Fetele ar putea obţine iubirea, respectul de sine şi călăuzirea de care au nevoie de la taţii lor. Dar, probabil că mamele feministe “le-au dat cu flit” taţilor, pentru a fi independente.
Dar, nu e prea târziu niciodată ca fetele să redevină “femei adevărate”. Aceasta înseamnă că pot face sex, doar dacă iubesc cu adevărat sau dacă sunt căsătorite. Aceasta înseamnă că trebuie să se focalizeze pe familie, ca prima lor prioritate.

Alte articole asemanatoare

6 comentarii:

  1. Extraordinar articol!!! I-as da nota 20! Felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)
    "Parasute" pentru "parasutisti"!
    :)
    "neveste" pentru "soti"!

    RăspundețiȘtergere
  3. iata un articol bun:
    http://joker-giurgiu.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceasta este si parerea mea. De aceea am postat acest articol. Dar la unii, aceste calitati ale femeilor, sint considerate defecte.
    Cu bine,
    Odorica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Familia e celula de baza a societatii, curvasaria trebuie obligatoriu marginalizata daca vrem sa traim intr-o societate sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca astazi esti tare suparata pe femei ! Sper sa iti treaca curand. Pa, Odorica

    RăspundețiȘtergere