Dreptate pentru cei multi si pentru fiecare ce merita. Sinn Feinn

Nu stiu ce sa mai cred. Numai la televizorul meu se vede circul din conducerea Romaniei? Oare nu sint si alti barbati bravi ai tarii, care vad aceleasi lucruri ca si mine? Pe mine ma revolta pina  la nebunie. Ei ce simt?
Vad cum curg pe ectran functii de ministru,  ce cuvint pretentios si de ce cazaturi este reprezentat.Un domn ministru care a dat un tun in 2002 de 10 miliarde de lei laudat, o doamna numita pentru a 2-a oara la transporturi asa de capabila, incit nu i-as da nici catelul sa mi-l plimbe. Ministerul dat dinsii pentru cirmuire a doua oara este ca,  aparatul circulator pentru organismul uman, pentru intretinerea vietii.Dinsa este jumate moarta,  de abia scoate citeva cuvinte si singura ei apreciere este ca intiiul om al tarii, a apreciat-o acum multi ani, i-a un copil si si-a platit datoria, pe spinarea noastra, de a o scoate din anonimat  la care era condamnata, fara nici o perspectiva de viitor. Daca as lua pe fiecare nou ministru, spunind cuvinte dulci, pentru cazaturi asa de mari.Dar am vazut ca  cei putrezi de bogati s-au retras la munca politica, semn ca si-au facut plinul, chiar prea plinul de aceea rid in hohote, sint bucurosi ca au scapat de raspunderea  viitoare penala, fiind ministrii in functie.
Ce oare ne-a anihilat pe toti ca popor,de ne uitam prostiti la acesti nerusinatii car, nu-si mai pot ascunde bucuria  si ne arata pe fata cit de prosti sintem, ca nici acum  intr-un spectacol grotesc rizindu-ne in fata, in hohote nu vedem ca  mizerabilii fura si imprumurile pe zeci de ani pe care, tot noi le vom plati. Chiar ca meritam sa rida de noi  adica sa isi bata joc, daca nici acum nu am inteles. Dar eu cred ca numai la tv. al meu se vede altfel oamenii destepti, intelectuali nu s-ar  uita prostiti fara vlaga, ca paralizati, la acest spectacol grotesc demn de o tragedie greceasca. Sa nu amintesc despre greci, cit sint de combativi  sint. Vreau sa traim ca in Grecia sa avem autostrazi ca acolo, lefuri ca acolo, pensii ca acolo,  produse alimentare ca acolo. Dar noi sintem indobitociti ca, acolo e rau si aici la noi e bine. Cine ce-a anihilat vointa si ne-a adus in stadiul de vite, de ne uitam la spectacolul televizat ca vitelul la poarta noua.
Cind ne trezim? Acum e simulacru de juramint.Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu