Nedreptate strigatoare la cer

La fiecare emisiune de stiri trebuie sa ma enervez. Asta pentru ca vad grija  tarilor occidentale fata de  taberele de tigani, fata de tiganii in general. Nu stiu cum sa le mai ia apararea. Lor tiganilor care nu mai au ce fura in tara si si-au luat Europa in cap, ca au ce fura, de la cine cersi.
.
De noi, romanii cine are mila, un popor subjugat in afara cirmuitorilor spre dezastru si de clanurile de tigani nemilosi? Cine plinge romanilor de mila ajunsi prin hotii, amenintari, batai  in  strada. In stada boschetari au ajuns nu numai cei care au fost lenesi, sint oameni care au fost harnici si onorabili chiar cu studii superioare, dar imbatrinind au devenit neputinciosi si pe casele si bunurile lor au pus ochii clanurile de tigani. Inselindu-i ca ii vor ingriji sau, cu forta,  prin batai si amenintari au fost obligati sa semneze sau nu (cu ajutoruil notarilor si judecatorilor corupti), ca le dau casele si astfel au fost aruncati in drum. Pentru ei  ce organizatii internationale ridica glasul? Pentru noi un popor,  supt de vlaga si prin indatorare in afara de conducatorii tarii  prin care sintem  spoliati si aruncati in miZeria strazii si implicit spre moarte de clanurile tiganesti criminale, care au impartit tara,noua romanilor cinstiti, romanilor de rind cine ne ia  apararea? Numai tiganilor care au fugit din tara, cind e ngreu si s-au dus sa jefuiasca pe cei din tarile bogate li se ia apararea? Ei spun mereu ca vor sa traiasca bine fara munca, nu pomenesc de munca nici ca de ciuma.
De aceea sint  de acord si spun cu toata responsabilitatea cu politica  miscarilor si partidelor de extrema dreapta, de-a lungul timpului caci au  doverdit ca au avut dreptate, cind au hotarit ca aceasta etnie trebuie marginalizata la maxim caci este o plaga purulenta, care trage societatea inapoi. Nici tarile bogate nu fac fata invaziei de lacuste tiganesti, carora le dau bani numai sa plece(sa aiba de unde se intoarce inapoi).
Daca  Germania a avansat  si in anii 1930-1940 dupa razboi este ca nu au avut pe teritoriul lor, hoardele de tigani infractori si lenesi, ca altfel (bineinteles daca nu ajungeau la soluitia finala) erau si ei de plins, cum sintem si noi acum, cind tiganii ne fura totul si cei mai puternici banditi au imparttit tara in clanuri, pentru a jefui locuitorii incapabili sa se apere, caci statul nu le ia apararea, sa lupte contra tiganilor. Guvernantilor le convine, le vine manusa situati a asta. Tiganii sint stapini si isi asigura  traiul bun (fara a plati taxe statului si a fura si energia electrica si gazele naturale) cu chefuri  si nunti la care iau parte si primii oameni in stat(de parca nu stiu ca totul este furat),de pomina si romanii de rind sint preocupati sa se apere singuri dupa puterile lor fara  Politie si Jandarmerie si nu mai au ochi sa vada cum sint  distrusi de  politicieni, organismele statului si clanurile tiganesti.
Sint de acord cu politica de extrema dreapta , caci istoria a demonstrat ca au avut dreptate.Nici acum nu vedem???  Cum am promis am sa continui aceste articole,  pentru a arata cit de  jos am ajuns datorita tripletei, politicieni, stat,  clanuri tiganesti. Pe hoardele de tigani sa-i tina sanatosi  arile cu educatie subtire, noua nu ne trebuiesc, nu vor sa vina ca de la noi, nu mai au ce fura. Clanurile tiganesti puternice au preluat controlul. Sint contra  luarii unui nou imprumut de la FMI, pentru a fi furat de guvernanti si a ramine noi, tot poporul bun de plata. Stiu ca nu se intimpla asa, dar  vreau sa se vada ca mi-am spus parerea cu curaj, fara frica. Si nu in ultimul rind vreau sa evidentiez ca, moderatorii si invitatii in dezbaterile televizate  se gudura ca niste ciini batuti si chemati imnapoi la cel care i-a batut, pe linga clampanitorii putetii pe care nu i-ar opri nici un cutremur de 10 grade, de la timpeniile lor spuse ca o poezie. Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/  si   http://singurafelina.blogspot.com/

7 comentarii:

  1. acum incepe educatia la ei cu bulibasa .... sa vedem averile sefilor tiganilor ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar crezi???????
    Sa ma anunti si pe mine cind se va intimpla minunea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca le poarta asa grija tziganilor;(strainii) sa ii ia la ei pe totzi; ca eu unul nu o sa le duc doru

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu pe toate blogurile anunt, sa-i ia si sa-i tina acolo si sa vina cind ii voi chema eu. Eu nu ii voi chema niciodata. Dar de ce se preocupa numai de ei, care fug de traiul greu din Romania si de noi, nu pomeneste nimeni?

    RăspundețiȘtergere
  5. "Odorica Ion spunea...
    Chiar crezi???????
    Sa ma anunti si pe mine cind se va intimpla minunea asta."

    si eu sunt la fel de curios...

    numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Odorica,
    Bun gasit!

    Mesajul articolului tau este imagologist, rasist, legionar si miroase la fel de urat, ca cele de la "Romania Mare".
    Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sint consecventa CU ANGAJAMENTUL luat de acum 2 sapt. de a arata adevarul despre tigani si de ridicarea patriotismului la rang de politica de stat.
    Pacat ca m-am infrinat (pe acest blog) si nu am aratat adevarata dimensiune, a tragediei noastre la umbra clanurilor tiganesti.
    E usor ca dintr-un palat de clestar, sa arunci anatema.Dar nu uitati, cuvintele dvs. sint citite de multe persoane(unele exaltate), din alte tari si de diferite orientari politice. Vorbele dvs. stirnesc comentarii jignitoare(ca si al dvs.), neprincipiale. E ultimul comentariu de raspuns, la deschiderea usii pentru denigrarea mea. Nu scriu pentru comentarii.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere