Meditatii zilnice

Prin credinta a adus Abel lui Dumnezeu o jertfa mai buna decît Cain. Prin ea a capatat el marturia ca este neprihanit, caci Dumnezeu a primit darurile lui. Si prin ea vorbeste el înca, macar ca este mort.” Evrei 11: 4

Lectia pe care o învatam de la Abel este aceea ca în fata lui Dumnezeu trebuie sa venim cu ceea ce avem mai bun si cu credinta.

Faptele bune nu sînt raspunsul, cum nici religia nu ar putea fi. Cheia pentru a fi placuti si primiti înaintea Domnului o reprezinta credinta adevarata.

Dragul meu crestin, Domnului trebuie sa îi dai ceea ce ai mai bun. Te-ai predat în totalitate Domnului, cu viata ta, cu familia ta, casnicia ta, sau cu prietenii tai? Pui toate lucrurile în mîinile Sale prin credinta?

În Romani 12: 1 ni se spune: „Va îndemn dar, fratilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, sa aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie, sfînta, placuta lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastra o slujba duhovniceasca.”

Adu-ti viata la altar ca un sacrificiu înaintea Domnului împlinit prin credinta…pentru ca astfel El sa te poata folosi. Credinta ta îi va conduce pe ceilalti catre Domnul Isus, numai daca acestia vor putea sa vada în viata ta o marturie vie a harului si a puterii lui Dumnezeu!


ÎI ADUCI GLORIE LUI DUMNEZEU DACA ÎI PREDAI ÎN TOTALITATE VIATA TA, PRIN CREDINTA SI ASCULTARE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu