Un glont in Basescu, pentru lacrima unui general

Ieri, 8 septembrie 2010, NOI am luat o decizie radicală care dă cu adevărat motive lingăilor din sistem să se teamă: execuția lui Băsescu! Pentru că ieri, 8 septembrie, i-am semnat condamnarea. Ieri, NOI am văzut ceea ce nimeni nu a mai văzut până acum: Lacrima unui General. Cel mai mare Om din structurile militare ale României! I-am văzut lacrima de neputiință și umerii falnici apăsați de povara unor grele cuvinte: “S-a terminat! Țara mea, țara pe care am apărat-o și am slujit-o, a murit! S-a terminat!”. Bărbatul neînfricat, incoruptibil și de neclintit, Generalul cu stele multe și MERITATE, care a avut curajul nebunesc de a pune cătușe clanurilor întregi de interlopi, politicieni, contrabandiști, lichele din sistem, procurori ori judecători putreziți în rele, Omul de la care am învățat că verticalitatea, onoarea, legea și drumul drept sunt cele mai prețioase lucruri ale vieții, stătea singur în biroul său, și plângea sfâșietor pentru că o mână de trădători împuțiți, conduși de un trădător național și mai împuțit, îi dăduseră ordin să își dea subalternii afară. Iar subalternii Domnului General reprezintă Elita în uniformă a României! Fără ei, nici măcar puțina legare a mai rămas în țară, nu va mai exista. Ori, pentru Lacrima unui General al României, NOI te împușcăm, Băsescule! Tu, ca trădător, nu meriți nici măcar Plutonul de Execuție, ar fi o onoare prea mare, pentru un gunoi, să fie împușcat de Militari. Un glonț în tine, pentru Lacrima unui General! Claudiu Vava și Tim Ronin te vor târî la zid, iar Simona Fica va trage în tine fără să clipească și fără să-i tremure mâna pe trăgaci. O va face cu sete, pentru fiecare Lacrimă din ochii fiecărui Român! O va face o Femeie, pentru că tu, TRĂDĂTOR de țară, nu meriți să fii executat de un Bărbat! Te vom împușca, Băsescule! În Piața Revoluției, la 20 de ani de la Revoluție!


Claudiu VAVA, Tim RONIN, Simona FICA 
http://exploziv-news.ro/ (continuarea)

2 comentarii:

  1. Interesant şi alegoric articol! Cum s-ar spune, nici nu-l pot împărtăşi(la propriu), pentru că nimeni nu are dreptul să ia viaţa unui om (patros) şi nici nu pot fi de acord cu un conducător (dacă poate fi denumit aşa un preşedinte ales prin sufragiu) care nu lasă specialiştii să prospere ţara, preferând să primeaze incompetenţa, corupţia, minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am pus numai prima parte din articol, pentru a arata ce oamni curajosi exista.
    Cind deschid calculatorul primul lucru care il fac este sa citesc exploziv. Le-am spus ca sint cei mai tari si ii iubesc la nebunie.
    Am vrut sa mai dau viteza acestui blog ca a amortit de tot. Si pe mine ma amuza chiar comentariile rautacioase de aici.
    In orice caz exploziv nu a avut nici o zi in care sa ma dezamageasca. Dupa citirea cotidianului lor, prind si eu viteza si ma gindesc ca ei scriu in locul meu. Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere