"Eu sînt calea, adevarul si viata"

„Isus i-a zis: “Eu sînt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decît prin Mine.” Ioan 14: 6

Este important sa stim ca fiecare dintre noi ne nastem în pacat si ca avem o datorie fata de Dumnezeu chiar din clipa în care intram în aceasta lume.

Însa, pentru aceasta, Dumnezeu a coborît pe pamînt prin persoana Domnului Isus, care a avut o viata perfecta, a murit, a fost îngropat, DAR a treia zi a înviat…pentru ca sa plateasca pentru pacatele noastre!

Din pacate, multi oameni încearca sa scape de datoria aceasta a pacatului amînînd mereu, considerînd ca va veni o vreme mai buna cînd vor putea sa plateasca totul. Dar cel mai grav este ca multi oameni ignora pacatul. Daca ai acest fel de gîndire, vreau sa îti spun ca ziua judecatii este aproape si toate lucrurile vor fi puse pe masa. Atunci va fi însa prea tîrziu!

Daca înca nu ai scapat de aceasta datorie spirituala acceptîndu-L pe Domnul Isus ca Mîntuitor si Domn personal, atunci te îndemn sa vii înaintea lui Dumnezeu si sa ceri iertarea Sa, chiar acum.

Dupa ce vei face aceasta, te vei putea bucura de o viata noua si curata alaturi de Hristos, vei fi eliberat de legatura pacatului si te vei împaca cu Dumnezeu, Cel care te-a creat si care te iubeste!

DACA MAI PERSISTI ÎN STAREA DE PACAT, ACUM ESTE MOMENTUL POTRIVIT PENTRU A TE ÎNTOARCE LA DUMNEZEU PENTRU A-TI CERE IERTARE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu