Meditatii zilnice

„Prin credinta Avraam, cînd a fost chemat sa plece într-un loc, pe care avea sa-L ia ca mostenire, a ascultat, si a plecat fara sa stie unde se duce.” Evrei 11: 8

Credinta pe care a aratat-o Avraam este una dintre cele mai mari din întreaga Scriptura… Din acest exemplu putem învata atît de mult despre modul în care el s-a încrezut în Dumnezeu chiar si în cele mai grele circumstante ale vietii.

Se poate ca în acest moment Dumnezeu sa te cheme sa faci ceva maret pentru împaratia Sa. De aceea, permite-mi sa te întreb: esti gata sa pasesti în afara, sa lasi tot ceea ce ai si cunosti, pentru a urma calea pe care te trimite El?

Avraam a parasit totul, orasul natal, familia si prietenii, pentru a raspunde la chemarea facuta de Dumnezeu. Da, se poate ca Dumnezeu sa te trimita spre necunoscut…Întrebarea care se ridica într-o astfel de situatie este: cît de pregatit esti sa renunti la tot?

Este înfricosator sa renunti la tot ceea ce stii pentru ca în ascultare, sa-L urmezi pe Domnul. Dar, daca credinta ta este reala si sincera – asa cum a fost credinta lui Avraam – si îti pui încrederea în Dumnezeu în mod absolut, atunci calatoria pe care pornesti va fi o binecuvîntare pentru tine!

ESTI PREGATIT SA-L URMEZI PE DUMNEZEU, PRIN CREDINTA, INDIFERENT DE COSTURI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu