Rromii vor sa isi faca tara lor in Israel

Un val puternic de ură s-a abătut asupra etniei rrome în întreaga Europă. Săptămânal avem parte de cel puţin o ştire care să ne comunice acest lucru. Mai implicaţi, cred, decât alţii sunt rromii cu cetăţenie română. Spre deosebire de fraţii lor de cetăţenie sârbă, au fost luaţi la împins vagoane de nu s-au văzut. La început a fost Italia. Ehe… Ca un neam, neam prost ce-i drept, i-au plesnit în moalele capului pe rromi, şi parcă şi primii s-ar trage din gintea latină, au terminat cu rromii, au început cu românii. Ori e vreun plan mai elaborat ce presupune acţiuni împotriva altor etnii şi seminţii într-o ordine oarecum alfabetică, ori ceva ne scapă. După Italia a urmat Spania. Şi lor le e greu să facă diferenţa între rromi şi români. După, a venit şi rândul Franţei. Ei, dar aici e aici.
Deocamdată, exceptând modul în care sunt priviţi de celelate popoare din marea familie europeană, mare lucru nu poate fi dedus, însă vă scapă ceva. A mai fost în istorie o naţie deosebit de iritantă pentru întreaga Europă prin atitudinea ţepară şi parşivă. Vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat cu evreii? Exact ca în cazul rromilor, Europa a încercat să scape de aceste elemente negative la momentul respectiv şi au ajuns ceea ce sunt astăzi. Adică, singurul lucru pe care îl poţi spune despre ei este „no comment”, pentru că şi-au impus peste tot legi care să interzică discuţiile împotriva felului lor de a se purta cu semenii. Pe lângă asta, ca urmare a respectivelor evenimente, unele state nici măcar nu îşi pot cinsti eroii, ca de exemplu România pe Ion Antonescu, chit că există dovezi istorice clare care indică faptul că mareşalul a avut o înţelegere cu autorităţile jidoveşti din România pentru a salva, în măsura în care îi este cu putinţă, un număr cât mai mare de evrei. Pe lângă aceste măsuri, o serie de state au fost „determinate” pe cale „politicaly-correct”, ca să folosesc termeni generaţi tot de acest popor, să investească sume imense în memoriale ale evenimetelor ce au avut loc în perioada 1939 – 1945, asta pe lângă despăgubiri faţă de statul Israel. Nu-i ciudat să plăteşti unui stat inexistent în perioada războiului daune ca urmare a războiului?!?
Cineva îmi spunea că nu evreii sunt de vină pentru ceea ce sunt, ci noi i-am făcut aşa. Păi dacă aşa stă problema, eu zic că ne tăiem singuri craca de sub picior. Păi ce ne facem dacă şi rromii se gândesc să adopte strategia jidovească? Ne trezim că pleacă şi ăştia în Palestina, omoră o groază de palestinieni, le iau pământurile, după care din motive de securitate mai omoră vreo câţiva cetăţeni ai unor ţări arabe şi cu toate că O.N.U. intervine şi critică această politică, li se rupe în circumcizie. Aaaaa… Pardon, uitasem că rromii nu se circumcid! Poate doar cei cuţitari! Chestia e că rromii s-ar putea să plece în Israel să îşi facă ţara lor, pentru că prin definiţie n-ai să vezi luând lucrurile de la 0. Nici măcar de la 5, cum au făcut-o predecesorii lor evreii.
P.S. – Cică atacarea Iranului de către Israel, acţiune care s-ar putea solda cu o mare căpăceală luată de evrei de la arabii din zonă, survine ca urmare a invidiei pe care o poartă evreii care conduc SUA, evreilor care conduc Israelul. Această invidie survine ca urmare a unei acţiuni concertate din partea evreilor care conduc lumea.

http://balaceanca.net/  recomanda pistol mitraliera airsoft AK Spetsnatz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu